De kunst van
kunststof kozijnen

Houd je van slanke kunststof kozijnen of wil je liever wat stevigers? Bestel ze zoals jij het wil.

Profieling good

Al is het innerlijk nog zo belangrijk, de buitenkant moet ook perfect zijn. Iedere woning heeft haar eigen karakter. Ga je voor nieuwe kozijnen, dan is het belangrijk dat je een kozijnprofiel kiest dat matcht met die persoonlijkheid. Denk aan het bekende vlakke profiel of juist een verdiept profiel. Daarom heeft ALKU voor ieders smaak een bijpassend profiel. Vraag een offerte op maat aan. Bij ALKU vind je kozijnprofielen in verschillende vormen. Ga je voor traditioneel of een eigentijdse uitstraling? Voor strak en simpel of sierlijk en slank?

Jouw raamkozijn op smaak gebracht

Maak binnen buitengewoon mooi. De kleur en structuur van je kunststof kozijnen bepalen de
sfeer van je huis. Kunststof kozijnen zijn net als een lijst om je favoriete kunstwerk.
Ze omlijsten het uitzicht naar buiten en dragen bij aan de uitstraling van de gevel.
Met de vele mogelijkheden in kleur en structuur kun je jouw kunststof ramen perfect
afstemmen op de stijl van je woning en je persoonlijke smaak. Zo maak je binnen
buitengewoon mooi én creëer je een prachtige uitstraling aan de buitenkant van je huis.

Kom gerust eens langs bij een erkend ALKU dealer bij jou in de buurt en vraag professioneel
kleuradvies aan een verkoopadviseur.

Ga voor de perfecte uitstraling

Kunststof kozijnen op maat van ALKU kun je in heel veel kleuren en structuren bestellen. Zo kun je met houtnerfstructuur een klassieke uitstraling creëren. En met acrylcolor ontstaat er juist een moderne look. Weet jij al welke kunststof kozijnen je gaat bestellen?

Lees meer over kleuren

Isolatiewaarden, levensduur en plaatsing

Schuim met isolerende superkrachten

Maximale isolatie dankzij ISI® technologie.

Kunststof kozijnen zijn duurzaam,
maar niet duur

Hoe zit dat eigenlijk bij kunststof kozijnen? Kozijnen met de ISI®-technologie hebben een hoge isolatiewaarde. Zo bespaar je jaarlijks veel op je energierekening. Hoe zuinig wil je wonen?

Lees meer over de lange levensduur van kunststof kozijnen.

Meer over levensduur

Kunststof kozijnen op maat

Ieder kunststof raamkozijn dat wij maken, is maatwerk. Er zit dus een hoop vakmanschap in ieder kunststof kozijn. De ALKU kozijnen van kunststof zorgen voor een prachtig detail voor elk type raam.

 

Het mooie van kunststof kozijnen is dat je ze in tal van situaties kunt toepassen. Kunststof ramen in gevels, je garagedeur vervangen door een (deur)kozijn van kunststof of een prachtige dakkapel met een kunststof kozijn. Juist omdat jouw huis uniek is en zijn eigen stijl heeft, is de keuze bij ALKU enorm uitgebreid. Alle kunststof kozijnen zijn op maat te bestellen.

 

Lees meer over de toepassingen van onze kunststof kozijnen.

Kies jouw kleur en stijl

Je bent de regisseur van je eigen kozijnen. De wereld van kunststof kozijn kleuren is ontzettend groot en dat betekent dat er lekker veel te kiezen is. Laat je het kunststof kozijn matchen met de kleur van de muur of ga je juist voor een afwijkende kleur?

 

Kies je voor antraciet kunststof kozijnen, zwart of juist voor een veel lichtere kleur? Vrijwel iedere kleur is mogelijk. Verbind jouw favoriete kleur met de stijl die bij je past.

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van nieuwe kunststof kozijnen met een overtuigende houtnerf voor de perfecte houtlook? Ontdek de opties in alle rust om zo achter je droomcombinatie te komen.

Voordelen kunststof kozijnen

Energie-efficiëntie

Nieuwe kozijnen zorgen voor uitstekende isolatie. Ze helpen bij het vasthouden van warmte tijdens de winter en houden je huis koeler in de zomer. Dit leidt tot een aanzienlijke vermindering van je energiekosten. Gecombineerd met hun lange levensduur is dit een duurzame investering.

 

Verhoogde woningwaarde

Het upgraden van je raamkozijnen verhoogt de marktwaarde van je woning. Nieuwe kozijnen zijn een aantrekkelijk verkoopargument voor potentiële kopers.

 

Verbeterde veiligheid en beveiliging

Nieuwe kozijnen hebben betere vergrendelingssystemen en zijn gemaakt van sterker materiaal. Ze zijn moeilijker te forceren, wat een afschrikkend effect heeft op ongewenste gasten. In de meeste gevallen voldoet het hang- en sluitwerk dat wij toepassen aan de SKG ** norm en het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Op die manier kan jij rekenen op veilige kunststof kozijnen.

 

Geluidsreductie

Moderne raamkozijnen verminderen geluid van buiten aanzienlijk. Dit is vooral nuttig in drukke, stedelijke gebieden of als je in de buurt van een drukke weg woont. Met nieuwe kunststof kozijnen hoef je voor stilte de stad niet meer uit.

 

Onderhoudsgemak

Kunststof kozijnen staan bekend om hun onderhoudsgemak. Ze behoeven geen jaarlijkse schilderbeurt zoals houten kozijnen. Kunststof kozijnen schoonmaken is het enige onderhoud. Dit doe je met lauw water, zeep en een zachte spons. Dit maakt ze tot een duurzame, kostenefficiënte keuze voor huiseigenaren.

 

Esthetische verbetering

Het oog wil ook wat. Nieuwe raamkozijnen verbeteren de uitstraling van je huis, zowel van binnen als van buiten. Een kunststof kozijn zorgt voor een frisse, moderne uitstraling en kan worden aangepast aan de stijl van je huis. Toch liever klassiek? We hebben ook kunststof kozijnen met een klassieke uitstraling.

De kosten van kunststof kozijnen

Wil jij kunststof kozijnen kopen? Dan kan je op ons rekenen. De service van ALKU staat als een huis. Voor ons is kwaliteit veel meer dan een sterk product. Zo vinden wij het vanzelfsprekend dat het plaatsen van de kunststof kozijnen vakkundig wordt uitgevoerd.

 

Wil je nieuwe kunststof kozijnen bestellen of je bestaande kozijnen vervangen? Wij werken met zorgvuldig samengestelde teams van goed opgeleide monteurs. Daarnaast krijg je tien jaar garantie op onze kunststof kozijnen. ALKU staat voor jarenlang woonplezier, daar kun je op vertrouwen.

 

Om de kosten te bepalen geef je je voorkeuren door, zodat de prijs berekend kan worden. Zo hangen de kosten van kunststof kozijn onder andere af van de breedte, hoogte, de verbinding en het aantal te openen delen. Gelukkig kun je een subsidie aanvragen voor het verduurzamen van je woning. Lees meer over subsidie op kunststof kozijnen. We berekenen de prijs van kunststof kozijnen inclusief montage of als dat gewenst is zonder montage.

Download onze brochure..
.. en doe inspiratie op

Ook in het assortiment

Naast kunststof kozijnen heeft ALKU een variërend assortiment. Onze deuren staan open voor zowel stijl als veiligheid, terwijl onze schuifpuien je uitnodigen voor een grenzeloos uitzicht en gemak. Droom je groots? Onze veranda’s en dakkapellen zijn perfecte uitbreidingen voor die extra ‘wauw’-factor in je huis.

ALKU Deuren

De deur is het visitekaartje van je huis. De plek waar vrienden en familie gastvrij worden ontvangen en de plek die veiligheid biedt. In ons assortiment vind je een breed aanbod aan stijlen, van strak modern tot tijdloos klassiek, perfect om je huis die persoonlijke touch te geven.

ALKU Schuifpuien

Een schuifpui is de perfecte oplossing om je woonruimte optisch te vergroten én het vult je huis met natuurlijk licht. Daarnaast zijn de ALKU schuifpuien, verkrijgbaar in standaard en meerdelig design, tochtvrij en maximaal isolerend. Wel zo prettig.

Offerte samenstellen?

Elk huis is uniek en daarom verdient elk project zijn eigen, op maat gemaakte offerte. Vertel ons je afmetingen en stijlvoorkeuren, en binnen een paar stappen snijden wij een offerte op maat. Wij zorgen ervoor dat je precies weet wat je krijgt, zonder verrassingen. Na ontvangst van de offerte is er uiteraard de mogelijkheid om deze prijsberekening samen te bespreken.