Terug

De kunst van kunststof kozijnen

Houd je van slank of van wat steviger? Bestel jouw kunststof kozijnen zoals jij het wilt.

Welk profiel past bij jou?

Uitstraling

Profiel

Verbinding

Profieling good

Al is het innerlijk nog zo belangrijk, de buitenkant moet ook perfect zijn. Iedere woning heeft haar eigen karakter. Ga je voor nieuwe kozijnen, dan is het belangrijk dat je een kozijnprofiel kiest dat matcht met die persoonlijkheid. Daarom heeft ALKU voor ieders smaak een passend profiel. Vraag een offerte op maat aan. Bij ALKU vind je kozijnprofielen in verschillende vormen. Ga je voor traditioneel of modern? Voor strak en simpel of sierlijk en slank?

Jouw kozijn op smaak gebracht

Maak binnen buitengewoon mooi. De kleur en structuur van je nieuwe kozijnen bepalen de
sfeer van je huis. Kunststof kozijnen zijn net als een lijst om je favoriete kunstwerk.
Ze omlijsten het uitzicht naar buiten en dragen bij aan de uitstraling van de gevel.
Met de vele mogelijkheden in kleur en structuur kun je jouw kunststof ramen perfect
afstemmen op de stijl van je woning en je persoonlijke smaak. Zo maak je binnen
buitengewoon mooi én creëer je een prachtige uitstraling aan de buitenkant van je huis.

Kom gerust langs bij een erkend ALKU dealer bij jou in de buurt en vraag professioneel
kleuradvies aan een verkoopadviseur.

Ga voor de perfecte uitstraling

Kunststof kozijnen op maat van ALKU kun je in heel veel kleuren en structuren bestellen. Zo kun je met houtnerfstructuur een klassieke uitstraling creëren. En met acrylcolor ontstaat er juist een moderne look. Weet jij al welke kunststof kozijnen je gaat bestellen?

Isolatiewaarden, levensduur en plaatsing

Hoe zit dat eigenlijk bij kunststof kozijnen? Met de ISI®-technologie wordt de isolatiewaarde
van je kozijnen verhoogd. Zo bespaar je jaarlijks veel op je energierekening. Hoe zuinig wil je wonen?

Alles wat je wilt weten over kunststof kozijnen

Kunststof raamkozijn

Ieder kunststof raamkozijn dat wij maken, is maatwerk. Er zit dus een hoop vakmanschap in ieder kunststof raamkozijn. De ALKU kozijnen van kunststof zorgen voor een prachtig detail voor alle soorten ramen.

Je eigen stijl

Het mooie van kunststof kozijnen is dat je ze in tal van situaties kunt toepassen. Kunststof ramen in gevels, je garagedeur vervangen door een kozijn van kunststof of een prachtige dakkapel met nieuwe kunststof kozijnen. Juist omdat jouw huis uniek is en zijn eigen stijl heeft, is de keuze bij ALKU enorm uitgebreid. Alle kunststof kozijnen zijn op maat te bestellen.

Lees meer over de toepassingen van onze kunststof kozijnen.

De juiste kleur en stijl kozijnen

Je bent de regisseur van je eigen kozijnen. De wereld van kunststof kozijn kleuren is ontzettend groot en dat betekent dat er lekker veel te kiezen is. Laat je het kunststof raamkozijn matchen met de kleur van de muur of ga je juist voor een afwijkende kleur?

Kies je voor antraciet kunststof kozijnen, zwart of juist voor een veel lichtere kleur? Vrijwel iedere kleur is mogelijk. Verbind jouw favoriete kleur met de stijl die bij je past. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van nieuwe kunststof kozijnen met een overtuigende houtnerf voor de perfecte houtlook? Ontdek de opties in alle rust om zo achter je droomcombinatie te komen.

Kunststof kozijnen kopen

Je kunt op ons rekenen als je kunststof kozijnen wilt kopen. De service van ALKU staat als een huis. Voor ons is kwaliteit veel meer dan een sterk product. Zo vinden wij het vanzelfsprekend dat het plaatsen van de kunststof kozijnen vakkundig moet worden uitgevoerd.

Wil je nieuwe kunststof kozijnen bestellen of je bestaande kozijnen vervangen? Wij werken met zorgvuldig samengestelde teams van goed opgeleide monteurs. Daarnaast krijg je tien jaar garantie op onze kunststof kozijnen. ALKU staat voor jarenlang woonplezier, daar kun je op vertrouwen.

Om de kosten te bepalen geef je je voorkeuren door zodat de prijs berekend kan worden. Zo hangen de kosten van kunststof kozijn onder anderen af van de breedte, hoogte, de verbinding en het aantal te openen delen. Gelukkig kun je subsidie aanvragen voor het verduurzamen van je woning. Lees meer over subsidie op kunststof kozijnen. We berekenen de prijs van kunststof kozijnen inclusief montage of als dat gewenst is zonder montage.