Terug

De kunst van kunststof kozijnen

Houd je van slank of van wat steviger? Ga je voor klassiek of modern?

Welk profiel past bij jou?

Uitstraling

Profiel

Verbinding

Profieling good

Al is het innerlijk nog zo belangrijk, de buitenkant moet ook perfect zijn.

Jouw kozijn op smaak gebracht

De kleur en structuur van kozijnen bepalen de sfeer van je huis.

Ga voor de perfecte uitstraling

Zo kun je met houtnerfstructuur een klassieke uitstraling creëren. En met acrylcolor ontstaat er juist een moderne look.

Isolatiewaarden, levensduur en plaatsing

Hoe zit dat eigenlijk bij kunststof kozijnen?

Alles wat je wilt weten over kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen voor ramen

De kunststof kozijnen van ALKU zijn geschikt voor alle soorten ramen en zorgen voor een prachtig detail. Leg een mooi accent en creëer de uitstraling die je zoekt. Laat je de kunststof kozijnen matchen met de kleur van de muur of ga je juist voor een afwijkende kleur? De keuze is reuze! Weet je al hoe jouw favoriete kunststof kozijn eruitziet? Lees meer over de toepassingen van onze kunststof kozijnen.

De juiste kleur en stijl kozijnen

Je bent de regisseur van je eigen kozijnen. De wereld van kunststof kozijn kleuren is ontzettend groot en dat betekent dat er lekker veel te kiezen is voor je. Kies je voor antraciet kunststof kozijnen, zwart of juist voor een veel lichtere kleur? Verbind jouw favoriete kleur met de stijl die bij je past. Wat dacht je bijvoorbeeld van kunststof kozijnen met een overtuigende houtnerf voor de perfecte houtlook? Ontdek de opties in alle rust om zo achter je droomcombinatie te komen.

Wat kosten kunststof kozijnen?

Op het gebied van kunststof kozijnen heb je vast specifieke wensen. Om de kosten te bepalen geef je je voorkeuren door zodat de prijs berekend kan worden. Zo hangen de kosten van kunststof kozijn onder anderen af van de breedte, hoogte, de verbinding en het aantal te openen delen. Gelukkig kun je subsidie aanvragen voor het verduurzamen van je woning. Lees meer over subsidie op kunststof kozijnen. Daarnaast heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om je favoriete kleur en profiel te kiezen zodat het plaatje helemaal compleet wordt. De aanvraag voor de offerte dien je vervolgens in en daarna ontvang je snel de kosten voor jouw kunststof kozijnen. De offertes die wij maken zijn voor kunststof kozijnen inclusief montage. Lees meer over de kosten van kunststof kozijnen.