Terug naar productoverzicht

Voordeuren
Veilig visitekaartje

Bij ALKU maken we verrassend vriendelijke en veilige voordeuren. Zo geven we je een warm welkom, je thuis voelen begint immers bij de voordeur.

Een voordeur bepaalt in sterke mate de uitstraling van een woning. Het samenstellen van een deur is, naast belangrijk, ook zeer persoonlijk. Daarom zijn kunststof voordeuren van ALKU tot in detail aan te passen aan jouw wensen. Zo geef je een persoonlijke tint aan de entree van jouw woning.De eerste indruk telt

Iedereen maakt graag een goede eerste indruk, toch? Daarom is ons advies altijd om de voordeur te betrekken bij de algemene stijl van de woning. Heb je een modern huis? Dan is een voordeur met strakke vormgeving waarschijnlijk een stuk mooier dan een deur met tierlantijntjes, wat juist weer beter past bij een klassieke woning. Vervolgens is het een kwestie van smaak en persoonlijke wensen.

Klassieke of modieuze modeldeuren

Wij maken modeldeuren in onze eigen fabriek op basis van tussenstijlen in een deurvleugel. Zo creëren we vakken die opgevuld kunnen worden met glas of panelen. Je kunt de deuren zelf samenstellen, dus the sky is the limit. Kies de soort, maat, vorm en kleur voordeur die bij jouw woonstijl past. Wat voor kunststof voordeur je ook zoekt, wij kunnen hem maken.

Voordeur met kozijn

Met alleen een voordeur ben je er nog niet. Een deur is namelijk altijd voorzien van een bijpassend deurkozijn. Samen zorgen zij ervoor dat je woning beschermd is tegen weer, geluidsoverlast en ongewenste bezoekers. Lees meer over de veiligheid van onze kunststof voordeuren in ons blog.

Kunststof voordeuren en deurkozijnen staan bekend om hun uitstekende isolatiewaarde. Warme blijft binnen. Wind, kou en regen blijven buiten. Een veilige en duurzame keuze dus.

Voordeur met zijraam

Bij voldoende ruimte is het mogelijk om een voordeur met zijraam te plaatsen. Dit zorgt voor extra lichtinval in je hal. Om je privacy te behouden kies je voor allerlei glassoorten en vormgevingselementen in de deur zelf en/of het zijraam. Dát is pas fijn thuiskomen!

Dorpels onder de voordeur

Een dorpel wordt vaak over het hoofd gezien, maar is een belangrijk onderdeel van je voordeur. Sterker nog, je stapt dagelijks misschien wel twintig keer op en over deze dorpel, dus stevigheid is gewenst. Daarom werken wij graag met hardstenen of composiet dorpels. Kunststof of aluminium is een goedkopere mogelijkheid, maar minder duurzaam en krasgevoelig.

Sta droog en verlicht met een deurluifel

Een gevel krijg extra flair met een overkapping of afdak boven de voordeur. Helemaal in de stijl van jouw woning natuurlijk. Doordat een deurluifel regenwater opvangt, kan het zorgen voor een verlengde levensduur van je voordeur. Een échte eyecatcher creëren? Verwerk dan spotjes in de overkapping. Hoef je ook nooit meer in het donker naar je huissleutels te zoeken!

Finishing touch: deurbeslag

De laatste hand leggen aan je nieuwe voordeur doe je door het kiezen van het perfecte deurbeslag. Wat voor greep, duwer, deurbel of brievenbus je ook kiest; je wilt dat het lang meegaat. Dankzij ons roestvrijstalen deurbeslag is een lange levensduur verzekerd.

Een nieuwe voordeur: aan de slag!

Kun je niet wachten om je nieuwe voordeur uit te zoeken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of kom langs bij één van de ALKU dealers. Zijn er nog twijfels over de voordeur voor jouw woning? Dan ben je altijd welkom in het ALKU ontdekkingscentrum in Tilburg of Middelburg, waar we je graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Prijzen en mogelijkheden

Er zijn veel factoren die de kosten van je kunststof voordeur beïnvloeden en waar je rekening mee kunt houden. Zo is de kleurkeuze van invloed op de prijs, maar ook het model en eventuele extra opties. Het kopen van een standaard model zal natuurlijk wat goedkoper uitvallen dan een model dat aan veel eisen moet voldoen. Wil je zeker weten wat jouw voordeur gaat kosten? Vraag dan online een offerte aan.

obuk 6