Terug naar productoverzicht

Antraciet kunststof kozijnen

Antraciet kunststof kozijnen zie je steeds vaker om je heen verschijnen. En dat is logisch, want dit is dé trendkleur van het moment. Steeds vaker kiezen mensen voor deze stoere en industriële uitstraling. Ook bij ALKU worden kunststof kozijnen in de kleur antraciet geproduceerd. Populaire kleuren zijn RAL 7016 en RAL 7021.

RAL 7016 en RAL 7021

Bij ALKU kun je kiezen uit twee verschillende antraciet kleuren. Zo heb je de keuze uit RAL 7016, een antracietgrijze kleur, en RAL 7021, een zwartgrijze kleur.

Hieronder kun je deze RAL kleuren vergelijken. Wil je graag advies van anderen? Dan helpen onze adviseurs je graag met het kiezen van de juiste antracietgrijze kunststof kozijnen. Kom met ze in contact via het contactformulier.

Goed om te weten
  • Dé woontrend van nu!
  • Kleurvast en krasvast
  • Géén kromtrekkingen
Keuze uit 2 kleuren

Antracietgrijs

Gelijkend aan RAL 7016

Zwartgrijs

Gelijkend aan RAL 7021

Kunststof kozijnen
combineren met jouw stijl

Antraciet kunststof kozijnen stralen een industrieel, stoer en robuust effect uit. Maar met het juiste interieur kan het juist ook klassiek, luxe en chique overkomen.

Wanneer je deze donkere kleur kozijnen gecombineerd met lichte meubels en gouden accessoires creëer je een luxe uitstraling. Sluit jouw stijl meer aan bij een industriële en stoere uitstraling? Dan kun je dit met kunststof kozijnen in de kleur RAL 7016 creëren door deze te combineren met houten, grove meubels en accessoires in donkere kleuren.

Ten slotte passen felle kleuren erg mooi bij antraciet kozijnen. Deze kleuren zullen namelijk nog meer opvallen door het contrast en zorgen voor een strakke en moderne uitstraling.

Antraciet aan de buitenkant

Antraciet kunststof kozijnen zorgen voor een moderne en klassieke uitstraling aan de buitenkant van jouw huis. Het is een donkere maar zeer krachtige kleur en past mooi bij de meeste gevels.

Het is namelijk een lust voor het oog om antraciet kunststof kozijnen te combineren met een witgeverfde buitengevel, een betonlook of bakstenen. Antraciet met kleur RAL 7016 of RAL 7021 is daarnaast erg goed te combineren met donkergrijze dakpannen. Zo kun je van het buitenaanzicht van jouw huis één mooi geheel maken.

Antraciet binnenshuis

Kunststof kozijnen in de kleur antraciet binnen zorgen ervoor dat elke ruimte de aandacht trekt. Ze brengen veel voordelen mee binnenshuis. Zo passen antraciet kozijnen bij elke kleur. Voor een compleet nieuwe uitstraling van jouw woning hoef je dus niet ook nog eens je gehele interieur te vervangen.

Met antraciet kunststof kozijnen zorg je er voor dat de ruimtes groter lijken. Door het grote contrast van een lichte muur met antraciet kunststof kozijnen binnen creëer je namelijk een ruimtelijk effect. Daarnaast betrek je de buitenruimte nog meer bij jouw woning. Dit komt doordat je door een antracietgrijze ‘lijst’ naar buiten kijkt. Nog niet helemaal zeker? Lees dan meer over alle kleuren en het effect van kunststof kozijnen in kleur.

Antraciet kunststof kozijnen bij ALKU

Naast kunststof kozijnen kunnen ook kunststof schuifpuien, kunststof deuren, kunststof veranda’s, etc. in de kleur antraciet worden geproduceerd.

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze fabriek in Tilburg. Hierdoor kunnen we jouw droom voor een antraciet kunststof kozijn,  in welke vorm dan ook, verwezenlijken. 

Ben je benieuwd geworden naar antraciet kunststof kozijnen? En vraag je je af of dit de beste keuze is voor jouw huis? Kom dan een keer langs bij ons in de showroom of maak een afspraak bij een dealer bij jou in de buurt. Vragen stellen aan onze adviseur kan ook via het contactformulier.

Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om kozijnen te vervangen.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis
Download brochures