Kunststof kozijnen inclusief montage

Stel je voor: kunststof kozijnen die een leven lang meegaan, die weinig onderhoud vereisen en die helemaal passen bij jouw stijl. Kunststof kozijnen inclusief montage die ook nog inbraakwerend zijn en je helpen energie te besparen. Dat klinkt als een goede investering voor je portemonnee en begin van een duurzame investering.

In onze eigen fabriek produceren we de meest hoogwaardige kozijnen voor een aantrekkelijke prijs. Ben je op zoek naar stijlvolle en duurzame kunststof kozijnen? Bij ALKU verzorgen we kunststof kozijnen met montage.

Montage kunststof kozijnen door een gespecialiseerd montagebedrijf

De montage van een kunststof kozijn is minstens zo belangrijk als een kwalitatief kunststof kozijn. Kies daarom altijd voor een gespecialiseerd montagebedrijf die werkt volgens het VKG-keurmerk. Weet dus wat (en wie) je in huis haalt! Bij ALKU ben je verzekerd van vakbekwame montage professionals met jarenlange ervaring. Dat wil zeggen: we werken altijd met gecertificeerde monteurs. En natuurlijk laten onze monteurs je huis weer netjes achter. Alles voor een tevreden klant!

Kunststof kozijnen inclusief montage

Kunststof kozijnen berekenen inclusief montage

Ben je benieuwd naar de kosten van een kunststof kozijn inclusief montage? Om een offerte op te stellen zijn twee dingen belangrijk. Als eerste moeten we de oude situatie in kaart brengen. Hiervoor is informatie over de oude status van de gevels nodig. Van welk materiaal zijn de oude kozijnen gemaakt? Wat zijn de afmetingen van de oude kozijnen? Belangrijke vragen voor ons om de prijs van de nieuwe kunststof kozijnen te berekenen inclusief montage.

Net zo belangrijk zijn jouw wensen. ALKU luistert naar de klant en is eerlijk waar nodig. Laat je de kunststof kozijnen matchen met de kleur van de buitengevel en binnenkant van de ruimte of ga je juist voor een afwijkende kleur? Kies je voor zwarte kozijnen, antraciet of juist voor een veel lichtere kleur? De keuze is reuze en ALKU denkt mee!

Zodra je jouw wensenlijst hebt opgesteld, stuur je deze naar ons of we komen bij jou thuis langs voor een adviesgesprek inclusief technische opname waaruit we een op maat gemaakte offerte kunnen maken. Onze specialisten kunnen zo heel gemakkelijk de prijs van jouw nieuwe kunststof kozijnen berekenen inclusief montage.

Kosten Kosten kunststof kozijnen inclusief montage

Design, duurzaamheid en kwaliteit zijn drie belangrijke vereisten voor kunststof kozijnen. ALKU werkt enkel met de beste materialen van hoogwaardige kwaliteit en gediplomeerde en ervaren professionals, die precies weten wat ze doen. Omdat ALKU in eigen huis produceert, worden de meest hoogwaardige kozijnen gerealiseerd.

Maar wat zijn de kosten van kunststof kozijnen? Veel mensen op Google zoeken naar ‘kosten montage kunststof kozijnen’, niet gek omdat het aanschaffen van nieuwe kozijnen per leverancier kan verschillen. De uurtarieven lopen sterk uiteen per deel van het land, zo variëren deze van 45 euro inclusief btw per uur tot 80 euro inclusief btw per uur, dat is bijna het dubbele dus! Dit verschil komt door het type kozijn of deur en dus ook hoeveel uur er nodig is om deze te plaatsen. Een achterdeur wordt gemiddeld in twee tot vijf uur gemonteerd terwijl een standaard draai-kiepraam binnen één uur geplaatst kan worden. Dit hangt weer af van de sloopwerkzaamheden en afwerking.

De kosten van kunststof kozijnen hangen ook af van de breedte, hoogte, de verbinding en het aantal te openen delen.

Om de exacte kosten te berekenen is het belangrijk jouw wensen en informatie over de huidige situatie van de gevel door te geven. De aanvraag voor de offerte dien je gemakkelijk in en daarna ontvang je snel de kosten voor nieuwe kunststof kozijnen. 

En wist je dat je subsidie op kunststof kozijnen kunt aanvragen? Kunststof kozijnen helpen namelijk bij de verduurzaming van jouw huis.

De kunststof kozijnen prijs inclusief montage verschillen dus voor iedereen. Bij ALKU zijn we eerlijk en transparant over de kosten. Belangstelling? Neem contact met ons op of kom gezellig bij ons langs.

Montagebedrijf kunststof kozijnen

Ben je op zoek naar een ervaren montagebedrijf voor kunststof kozijnen? Van het eerste belletje tot ver na de oplevering staan wij voor je klaar. Als montagespecialist voor kunststof kozijnen werken wij met vakbekwame professionals met jarenlange ervaring. ALKU is dé ideale partner om je oude kozijnen te laten vervangen door nieuwe. Kozijnen vervangen? Ontdek de 5 ALKU garanties:

Kwaliteit:

Ben je op zoek naar kwaliteit? Het team van ALKU bestaat uit ervaren bouwkundige specialisten met jarenlange ervaring.

Maatwerk:

Elk huis is verschillend. Elke klant heeft verschillende wensen. ALKU denkt met je mee en levert maatwerk.

Complete ontzorging:

Je hoeft met ALKU bijna nergens rekening mee te houden. Onze professionals gaan nauwkeurig te werk waardoor jij zo min mogelijk omkijken hebt.

Eerlijk advies:

Wij geven gevraagd en ongevraagd advies. Wij willen het beste en mooiste kunststof kozijn voor jou leveren en monteren.

Zelf ervaren waarom ALKU de ideale partner is om je oude kozijnen te laten vervangen voor kunststof kozijnen? Bezoek één van onze showrooms van een erkend ALKU dealer.

Enthousiast geworden van dit verhaal?