Kunststof kozijnen berekenen inclusief montage

Kunststof kozijnen
inclusief montage

Kunststof kozijnen inclusief montage? Soepel en stressvrij nieuwe kunststof kozijnen laten monteren doe je bij ALKU. Veel idealer wordt het niet. Met de kunststof kozijnen van ALKU wordt wonen bijzonder aangenaam. Waarom?

Kunststof kozijnen:

 • Kunststof kozijnen gaan een levenlang mee
 • Zijn onderhoudsvriendelijk
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingsvormen
 • Inbraakwerend
 • Energiebesparend

Ben jij klaar voor een duurzame investering?

Montage kunststof kozijnen door een gespecialiseerd montagebedrijf

Met ALKU haal je het beste in huis: we produceren al onze kunststof kozijnen in onze eigen fabriek. Vandaar ook onze aantrekkelijke prijs. Ben je op zoek naar stijlvolle en duurzame kunststof kozijnen? Je vindt het bij ALKU.

VKG-Keurmerk

De montage van een kunststof kozijn is minstens zo belangrijk als een kwalitatief kunststof kozijn. Met een VKG-keurmerk weet jij precies wat (en wie) je in huis haalt! Hoge kwaliteit kunststof kozijnen en de zekerheid van garantie.

5-sterren service

Verder werken we bij ALKU altijd met gecertificeerde monteurs die stuk voor stuk jarenlange ervaring hebben in het vak. Wij laten je huis altijd netjes achter, dat mag je verwachten met onze 5-sterren service.

Kunststof kozijnen inclusief montage

Kunststof kozijnen berekenen inclusief montage

Ben je benieuwd naar de kosten van een kunststof kozijn inclusief montage? Om een offerte op te stellen zijn twee dingen belangrijk. We vertellen je hoe dit in zijn werk gaat:

 1. De huidige situatie
  Als eerste moeten we de oude situatie in kaart brengen. Hiervoor is informatie over de oude status van de gevels nodig. Van welk materiaal zijn de oude kozijnen gemaakt? Wat zijn de afmetingen van de oude kozijnen? Belangrijke vragen voor ons om de prijs van de nieuwe kunststof kozijnen te berekenen inclusief montage.
 2. Jouw wensen
  Net zo belangrijk zijn jouw wensen. We luisteren naar jou én zijn eerlijk waar nodig. Laat je de kunststof kozijnen matchen met de kleur van de buitengevel en binnenkant van de ruimte of ga je juist voor een afwijkende kleur? Kies je voor zwarte kozijnen, antraciet of juist voor een veel lichtere kleur? De keuze is reuze en ALKU denkt met je mee!

Zodra je jouw wensenlijst hebt opgesteld, stuur je deze naar ons of we komen bij jou thuis langs voor een adviesgesprek inclusief technische opname waaruit we een op maat gemaakte offerte opmaken. Onze specialisten kunnen zo heel gemakkelijk de prijs van jouw nieuwe kunststof kozijnen berekenen inclusief montage.

Vind je dealer

Kosten kunststof kozijnen inclusief montage

Bij het berekenen van de kosten voor kunststof kozijnen inclusief montage spelen onder andere: design, duurzaamheid en kwaliteit een belangrijke rol. De kosten van kunststof kozijnen hangen ook af van de breedte, hoogte, de verbinding en het aantal te openen delen.

Berekening kosten

Maar wat zijn de kosten van kunststof kozijnen? Veel mensen op Google zoeken naar ‘kosten montage kunststof kozijnen’, niet gek omdat het aanschaffen van nieuwe kozijnen per leverancier kan verschillen. Waar heeft dit mee te maken?

 • Uurtarieven. De uurtarieven lopen sterk uiteen per deel van het land, zo variëren deze van 45 euro inclusief btw per uur tot 80 euro inclusief btw per uur, dat is bijna het dubbele dus!
 • Montage uren. Dit verschil komt door het type kozijn of deur en dus ook hoeveel uur er nodig is om deze te plaatsen. Een achterdeur wordt gemiddeld in twee tot vijf uur gemonteerd terwijl een standaard draai-kiepraam binnen één uur geplaatst kan worden.
 • Sloopwerkzaamheden en afwerking. Hoeveel moet er gesloopt worden en op welke manier vindt de afwerking plaats?

Neem contact op

De kunststof kozijnen inclusief montage prijs verschilt dus voor iedereen. Bij ALKU zijn we eerlijk en transparant over de kosten. Belangstelling? Neem contact met ons op, kom gezellig bij ons langs in Tilburg of Middelburg of vind een dealer bij jou in de buurt.

Subsidie aanvragen

Weet je dat je subsidie op kunststof kozijnen kunt aanvragen? Kunststof kozijnen helpen namelijk bij de verduurzaming van jouw huis.

Montagebedrijf kunststof kozijnen

We werken bij ALKU alleen met de beste materialen van hoogwaardige kwaliteit én gediplomeerde en ervaren professionals, die precies weten wat ze doen. Doordat de productie in eigen huis plaatsvindt, zijn we snel en flexibel.

Met ALKU haal je het beste in huis

Ben je op zoek naar een ervaren montagebedrijf voor kunststof kozijnen? Van het eerste belletje tot ver na de oplevering staan wij voor je klaar. Als montagespecialist voor kunststof kozijnen werken wij met vakbekwame professionals met jarenlange ervaring.

Onze 5 garanties

Kozijnen vervangen? ALKU is dé ideale partner om je oude kozijnen te laten vervangen door nieuwe. Ontdek onze 5 garanties:

 • 5-sterren service en de allerbeste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

  Vertrouw op onze kwaliteit, producten én service. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht, nemen we uitgebreid de tijd voor je, geven onze ervaren specialisten bouwkundig advies, krijg je de beste kwaliteit voor een scherpe prijs en krijg je garantie op materialen en montage.

 • Optimaal comfort en gemak

  Met onze producten bespaar je tijd en gedoe: onderhoudsvriendelijke producten, breed assortiment, dealers in de buurt en zeer ervaren specialisten.

 

 • Duurzame investering

  Ervaar meer wooncomfort, weinig onderhoudskosten, lange levensduur, betere isolatie en energiebesparing.

 

 • Producten naar eigen wens samenstellen

  Je krijgt het bij ons precies zoals je hebben wil. Elk product is bij ons naar eigen wens samen te stellen. ALKU heeft voor iedere smaak, ieder huis en elk budget de perfecte oplossing.

 

 • ALKU denkt met je mee

  Wij geven gevraagd en ongevraagd advies. Wij willen het beste en mooiste kunststof kozijn voor jou leveren én monteren.

Zelf ervaren waarom ALKU de ideale partner is om je oude kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen? Bezoek één van onze showrooms van een erkend ALKU dealer.

Plan een adviesgesprek in
Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om kozijnen te vervangen.

 • Snel en eenvoudig
 • Vrijblijvende offerte
 • Voor elk type huis
Download brochures