Haal het maximale uit je kozijn met ISI®-technologie

Voor ALKU is het kunststof kozijn meer dan een aantrekkelijke buitenkant. Ook van binnen koesteren we de kracht van onze kozijnen. Het ISO+ kozijn zit boordevol ISI®-technologie, wat zorgt voor een plus in rendement en een plus in wooncomfort.

Hoe werkt het?

Bij de kozijnprofielen Quadra ISO+ en Alira ISO+ is een van de profielkamers gevuld met een super-isolerend schuim, wat zorgt voor een sterk verbeterde isolatiewaarde. Daarnaast voegen we nóg meer schuim toe op plekken in het kozijn wat tocht kan reduceren. Dat noemen we de ISI®-technologie (Intensieve Schuim Isolatie). Zo’n goed gevuld kunststof kozijn draagt bij aan een warme woning in de winter en een koele woning in de zomer.

Maximale isolatie

Ten opzichte van een vergelijkbaar profiel geeft een kozijn met ISI®-technologie een rendementsverbetering van 9,1%.

Minimale kosten

Onze ISO+ kozijnen zijn de nieuwe standaard in kunststof-kozijnenland. De kosten houden we dan ook bewust zo laag mogelijk. En omdat je direct begint met besparen, verdien je je investering snel terug. Lees meer over onze prijzen van kunststof kozijnen.

Milieuvriendelijk

Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van het ISO+ kozijn stook je voor een aangenaam comfort in je woning, niet voor de vogels buiten. Wel zo goed voor het milieu.

Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om kozijnen te vervangen.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis
Download brochures