Over ALKU
kozijnen voor het leven

Stel je voor: kunststof kozijnen die je nooit hoeft te schilderen, die een leven lang meegaan, en die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen. Kozijnen op maat die ook nog inbraakwerend werken en helpen besparen op je energieverbruik.

Dankzij onze eigen fabriek kunnen we de meest hoogwaardige kozijnen produceren voor een aantrekkelijke prijs. Dat is altijd onze visie geweest. Sinds 1990 produceren en monteren wij kunststof kozijnen in heel Nederland via ons uitgebreide dealernetwerk.

Altijd in de buurt

ALKU beschikt over een uitgebreid netwerk van gecertificeerde dealers en werkt uitsluitend met ervaren en (bouw)kundige specialisten en bedrijven.

De beste kunststof kozijnen zijn altijd dichtbij. Met 33 Erkend ALKU dealers in Nederland is er altijd een dealer bij jou in de buurt.

Mijn ALKU Dealer

Vind eenvoudig jouw dichtstbijzijnde ALKU dealer en maak direct een afspraak of kom langs.

Vind mijn dealer

Thuis tussen binnen en buiten

‘Thuis’ is veel meer dan vier muren en een dak. Thuisgevoel creëer je door dierbare mensen en spullen om je heen te verzamelen. Op een comfortabele en veilige plek. Jouw eigen wereld op een vriendelijke manier verbonden met de buitenwereld.

ALKU wilt dat je je op en top thuis voelt in je eigen huis. Samen creëren we een plek waar je tot rust komt. Waar je altijd terechtkunt. Een thuis waar je familie en vrienden ontvangt. Echt helemaal eigen, vertrouwd en precies naar jouw smaak.

Samen vinden wij jouw thuisgevoel. Zo kom je nu, straks én over dertig jaar thuis in een fijn huis.

ALKU Projecten

Nieuwbouw of renovatie van bestaande gebouwen, duurzame en innovatieve oplossingen, de ALKU projecten afdeling zit niet stil. Bekijk verschillende ALKU projecten die opgeleverd zijn.

ALKU Aannemersservice

Met de aannemersservice van ALKU bedien je als aannemer je klanten nog beter en profiteer je van diverse voordelen. Bekijk meer informatie over de aannemersservice van ALKU.