Over ALKU®
het leukste kozijnmerk van Nederland (‘uche’)

ALKU gunt iedereen dat ‘onbetaalbare gevoel van thuis’: vertrouwd, veilig en comfortabel. Thuis is jouw plek. Daar vind je rust en kun je familie en vrienden ontvangen. ALKU wil dat fijne gevoel van ‘thuis’ met zoveel mogelijk mensen delen.

Daarom is alles wat we doen erop gericht om meer mensen zich thuis te laten voelen, in en rondom hun huis. Persoonlijk aandacht en (bouw)kundig advies zijn voor ons zelfsprekend. We denken graag mee over de beste oplossingen, producten en materialen, zodat de klant het beste uit zijn of haar (t)huis kan halen. Nuchter, met beide benen op de grond en geen poespas. Niet ‘lullen maar poetsen’ zijn waarden en persoonlijkheden welke het beste bij ALKU passen. Doordat we in elke regio een erkend ALKU dealer hebben zitten zijn we een fijne buur, maar ook een hele leuke werkgever. We zijn trots op ons bedrijf en onze mensen!

Kortom: Alles doen voor dat onbetaalbare thuisgevoel.

Kozijnen voor het leven

Stel je voor: kunststof kozijnen die je nooit hoeft te schilderen, die een leven lang meegaan, en die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen. Kozijnen op maat die ook nog inbraakwerend werken en helpen besparen op je energieverbruik.

De kunststof kozijnen worden allemaal in Nederland geproduceerd in onze fabriek gevestigd in Tilburg. Ieder kozijn is maatwerk volgens de wens van de klant. Deze kozijnen worden met veel zorg en vakmanschap geproduceerd, vervoerd en geleverd of zelfs geplaatst bij de eindklant door ALKU of een van haar partners.

Duurzaam ondernemen
als kernwaarde van ALKU

Bij ALKU geloven we in duurzaam ondernemen als een kernwaarde die ons leidt in alles wat we doen. We streven ernaar om op verantwoorde wijze te produceren, waarbij we rekening houden met het milieu, de maatschappij en de toekomstige generaties. Van onze grondstoffen tot ons productieproces en onze bedrijfsvoering, we streven naar duurzame oplossingen die niet alleen onze klanten ten goede komen, maar ook de wereld om ons heen. Ontdek hoe wij ons inzetten voor een groenere toekomst bij ALKU.

Meer over duurzaamheid bij ALKU
Vraag een offerte op maat aan

Kom snel te weten wat een kunststof kozijn, deur, schuifpui of dakkapel kost.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis