Wat klanten over ons zeggen...

10

Goede service

Goede levering gino bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
8

Het uiteindelijke doel is naar tevredenheid

Uiteindelijk heeft Alku goed werk verricht en met vakmanschap. Dit is gedaan door de monteurs ter plaatse. Jammer vind ik wel dat de verkoper ondanks mijn reacties niet de moeite heeft genomen om persoonlijk contact op te nemen en/of te reageren op mail persoonlijk. Ik weet dat er wel naar geluisterd werd, omdat de klacht werd opgelost naar mijn tevredenheid. Maar je voelt je niet serieus genomen als men niet even de telefoon kan nemen en bellen. En de uitvlucht "wij konden u niet bereiken" komt niet over, als 5 minuten na de mail ik op dezelfde telefoon WEL door alku gebeld kon worden. Dit vind ik erg jammer en niet klantvriendelijk. het is aan de monteurs te danken dat het netjes is afgerond naar onze tevredenheid. Compliment aan hen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle
10

Een topbedrijf

Zeer kundig en vriendelijk, bij defecten wordt alles zsm opgelost .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
8

Prijzig maar goed

Je gaat niet naar ALKU voor een budget oplossing. Maar daar krijg je dan ook goed werk, goede kwaliteit en goede service voor terug. Voor ons zijn dat belangrijke zaken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
10

Zeer klantvriendelijk en vakkundig

Er is prima vakwerk geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
9

Uitstekend bedrijf

Vakmensen, aardig, professioneel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
8

zeer goed

goede service, goed persoonlijk contact, vakmanschap
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilvarenbeek
9

Mooi overzicht van de mogelijkheden

In het centrum hebben we een mooi overzicht gekregen van de mogelijkheden voor nieuwe kunststof kozijnen. De samenstelling daarna was een fluitje van een cent. Plaatsing zoals afgesproken. Helaas is een scheur in een raam over het hoofd gezien, maar wel de toezegging om die snel te komen vervangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gilze
10

Professioneel bedrijf tegen competitieve prijs

Verschillende (kwaliteits)bedrijven aangeschreven voor het vervangen van kozijnen op de 1e verdieping en de voorkant van de benedenverdieping. ALKU heeft mooie kozijnen, een ruime keuze aan raamdecoratie in de showroom en had het beste bod. Installatie door een professionele ploeg van triple glas ivm subsidie. Prettige heren en uitstekende vaklui. Alles netjes afgewerkt. 1-2 weken na installatie kreeg ik een telefoontje dat er een foutje in de productie van de kozijnen was geconstateerd waardoor de afwatering niet goed verliep. Binnen een week zijn er 2 heren langs geweest die dit binnen 2 uur hebben opgelost. Uitstekende pro-actieve houding van ALKU Het resultaat: samen met recent aangebrachte vloerisolatie hebben we in oktober nog nauwelijks hoeven stoken. Wij zijn zeer blij met ALKU (is wel eens anders geweest voor klussen uitgevoerd door andere bedrijven)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijen
10

Super !

Onze ervaring is dat ALKU zich houd aan afspraken, denken mee met oplossingen, werken netjes met vakkundig personeel en is er iets niet goed, dat wordt meteen opgelost ! TOP !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
278 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10