Door drukte kan het zijn dat het langer duurt voordat u een reactie op een aanvraag ontvangt. Houd hier rekening mee bij het aanvragen van een offerte of inplannen van een afspraak.

Wat klanten over ons zeggen...

8.6
10

Gewoon PRIMA

Levering en service PRIMA Plaatsing en vriendelijkheid door de medewerkers van ALKU Mag ook gezegd worden Alles netjes achter gelaten en na een beschadiging aan de voordeur ook prima en netjes hersteld. DUS KLASSE Gr. G. Jansen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bladel - 17 september 2021
10

binnen een dag na telefoontje deur hersteld

Wist niet meer wanneer de laatste buitendeur geplaatst was. Maar belde dat hij scheef hing dinsdag om 17.00. Werd terug gebeld op woensdag om 11.30 ik ben tussen twee en half drie bij u. Klokslag twee uur staat hij voor de deur en met een half uurtje is alles voor elkaar. En oh ja de deur is in februari 2016 geplaatst. een en ander staat bij Alku in de computer en heb nu nog 5 jaar garantie. Is dat service? JA
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 8 september 2021
7

Geweldig resultaat

Het plaatsen was niet zo als gepland. Duurde een dag langer en ook personeel wisselde. Dat laatste vonden we niet prettig. Verkeerde maat glas besteld. Dus het verliep niet vlekkeloos. Maar het resultaat is echt heel mooi
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 7 september 2021
10

Zeer vakkundig en klantgericht

We hebben op de eerste verdieping alle kozijnen laten vervangen. Binnen twee dagen was alles geplaatst en afgewerkt. Dat is zeer professioneel gedaan. Bovendien waren de mannen van ALKU zeer klantgericht en vriendelijk. Binnenkort wil ik de benedenverdieping ook gaan aanpakken. Ik hoef niet na te denken wie ik daarvoor ga benaderen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 19 juli 2021
4

Als het eenmaal betaald is geen gehoor meer

Ik heb een paar dagen na plaatsing al een beschadiging doorgegeven 22- 04-2021 , en al een keer gebeld , maar tot op heden nog niets gehoord wat er mee gedaan wordt. Dat vindt ik een zeer slechte zaak .
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Bladel - 17 juli 2021
8

Prettig en kwaliteit

Monteurs waren relaxed en lieten alles opgeruimd achter. Alles was sneller afgewerkt dan gepland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongen - 16 juli 2021
9

Vriendelijk meedenkend

Als er problemen zijn worden ze netjes opgelost
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diessen - 25 juni 2021
4

Zie hieronder

Kozijnen zijn perfect, aftersales is drie keer niks
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 24 juni 2021
7

De afwerking heeft veel ruimte voor verbetering

ALKU levert een prima kwaliteit kozijn, de medewerkers zijn netjes en de plaatsing is ook vakkundig. Echter zit ik iedere keer weer met extra werk en gedoe als ze weg zijn. Nu waren een paar tegels losgekomen in de badkamer. En daar moet ik dan zelf weer achteraan om het te herstellen. Kortom: gedoe. Ik wil graag ontzorgd. Dus geen extra onvoorzien werk of kosten of geregel als die kozijnen zijn geplaatst. Gewoon een herstel dienst leveren.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Tilburg - 22 juni 2021
6

Lange levering ruit

Over het algemeen goed maar er zaten krassen op de ruit eerst komen de werklui om een nieuw kozijn te herplaatsen , zij moesten de krassen op raam beoordelen . Daarna komt nogmaals iemand langs om te beoordelen en uiteindelijk komen er vier personen een nieuwe ruit plaatsen en heeft alles bij elkaar een half jaar geduurd das was frustrerend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarle nassau - 22 juni 2021
325 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10