Wat klanten over ons zeggen...

8

Kozijnen zijn netjes en vakkundig geplaatst.

Monteurs hebben alles netjes en vakkundig geplaatst, prima werk geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongen
6

Vervelend gevoel overgehouden

Wij hebben alle houten kozijnen laten vervangen door kunststof van ALKU. Dit is gebeurd in 3 etappes, in 2014, 2016 en 2020. De kwaliteit van het zetten en afwerken was de 1e en 2e keer beter dan de laatste keer. Helaas zijn de eerdere goede ervaringen in 2020 niet herhaald. Voor het plaatsen wordt het aantal montage uren ruim ingepland, die de klant moet betalen, en de plaatsing is nogal afgeraffeld. ALKU is zeker niet de goedkoopste, en mede daarom zijn wij met de werkwijze en uitvoering van de laatste plaatsing niet gelukkig. Een goede coulance of een degelijke tegemoetkoming is ons vanuit ALKU zelf (nog) niet aangeboden. ALKU aanbevelen?..... ja maar gezien ervaringen 2020 houd het niet over
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
1

Bagger

Bagger 5 werkdagen zou het duren voor er voor 25k aan kozijnen in zou zitten. Dit werd niet gehaald. Producten niet op orde, kozijnen slecht gemonteerd em beachadigd. In totaal wel ruim 10 x extra volk over de vloer gehad om te kijken, te repareren en aan te vullen. Afspraken niet nageleefd. 11 maanden later zijn we er klaar mee maar blijft de montagekwaliteit laag. Enige vorm van tegemoetkoming doen ze niet aan. Zoek lekker verder!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- TILBURG
10

Goede service

Goede levering gino bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
8

Het uiteindelijke doel is naar tevredenheid

Uiteindelijk heeft Alku goed werk verricht en met vakmanschap. Dit is gedaan door de monteurs ter plaatse. Jammer vind ik wel dat de verkoper ondanks mijn reacties niet de moeite heeft genomen om persoonlijk contact op te nemen en/of te reageren op mail persoonlijk. Ik weet dat er wel naar geluisterd werd, omdat de klacht werd opgelost naar mijn tevredenheid. Maar je voelt je niet serieus genomen als men niet even de telefoon kan nemen en bellen. En de uitvlucht "wij konden u niet bereiken" komt niet over, als 5 minuten na de mail ik op dezelfde telefoon WEL door alku gebeld kon worden. Dit vind ik erg jammer en niet klantvriendelijk. het is aan de monteurs te danken dat het netjes is afgerond naar onze tevredenheid. Compliment aan hen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle
10

Een topbedrijf

Zeer kundig en vriendelijk, bij defecten wordt alles zsm opgelost .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
8

Prijzig maar goed

Je gaat niet naar ALKU voor een budget oplossing. Maar daar krijg je dan ook goed werk, goede kwaliteit en goede service voor terug. Voor ons zijn dat belangrijke zaken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
10

Zeer klantvriendelijk en vakkundig

Er is prima vakwerk geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
9

Uitstekend bedrijf

Vakmensen, aardig, professioneel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
8

zeer goed

goede service, goed persoonlijk contact, vakmanschap
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilvarenbeek
281 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10