Word Erkend ALKU dealer Maak jezelf en jouw klanten blij met kozijnen van ALKU

Veel mensen die op zoek zijn naar een nieuw kozijn hebben wel eens van ALKU gehoord. Zij bekijken het graag eens met eigen ogen en zijn benieuwd naar advies van een expert. Wordt jouw showroom de plek waar zij naartoe gaan? En zijn jouw collega’s de experts die hen uitgebreid adviseren? Word een van onze vertrouwde ALKU dealers. Ontdek wat dit jou en je klanten oplevert.
Maak een afspraak met Ben van ALKU

ALKU is dichtbij,
dat praat makkelijk

Als Erkend ALKU dealer kun je jouw klanten een merk met landelijke bekendheid verkopen. En kozijnen die gemaakt worden in Nederland. Dat betekent voor hen: goede kwaliteit, uit een fabriek die ze gewoon kunnen zien én prettige levertijden door de korte transportafstand.

Voor jou betekent die nabijheid dat je eenvoudig kunt communiceren met ALKU. We zijn altijd bereikbaar en we spreken gewoon Nederlands (Brabants kan ook). Wil je eens een kijkje nemen in de fabriek? Welkom! Hebben klanten nog een vraag na de montage? ALKU regelt de aftercare als je er zelf niet uitkomt. En als je wilt, ondersteunen onze mensen ook bij de plaatsing, inmeting of calculatie.

 

Consistente orderaanvraag

Ook prettig: je valt nooit ineens stil. Want via ALKU komen er altijd orderaanvragen binnen die we bij je neerleggen. En die orders veranderen niet zomaar, alleen als je klant dat wil en jij een correctie uitvoert. Wij wijzigen lopende orders in ieder geval niet en sturen wekelijks een reminder uit van deze orders als ze nog niet geaccordeerd zijn. Ook ontvang je altijd een maandoverzicht van alle bestellingen. Zo weet je precies waar je op kunt rekenen, zit je niet met prijsfluctuaties en duiken er geen onvoorziene kosten op.

Meer ruimte voor ondernemen

Ook voor dagelijkse ondernemersvraagstukken kun je bij ALKU terecht. Denk aan:

  • Marketing en campagnes
  • Bedrijfsstrategie, ook bij investeringen
  • Werving van collega’s en hen inwerken
  • Huisvesting
  • Aankleding van je showroom
  • Kennisoverdracht, ook vanuit andere dealers
  • Administratie (financieel en HR)
  • Inkoop: van auto’s tot energie
  • Ondersteuning bij grote projecten

Allerlei kopzorgen die je zo uit handen kunt geven of die je met een collega-ondernemer van een grote organisatie kunt delen. Als dit aansluit bij de manier waarop jij wilt ondernemers, tenminste. Want of je gebruik wilt maken van deze aanvullende diensten bepaal je uiteraard helemaal zelf.

Klaar voor groei?

Het kan lastig zijn om hiervoor de juiste stappen te zetten. Dat vonden wij bij ALKU ook. Maar het is ons wel gelukt. We begonnen met twee man kozijnen te monteren en nu hebben we een eigen fabriek en een organisatie met 120 collega’s, waaronder een flink aantal van het eerste uur. Mensen die weten hoe het er in kleine ondernemingen aan toe gaat, maar ook weten hoe je iedere keer weer die volgende stap kunt zetten. En die kennis zetten zij ook graag in om jouw bedrijf verder te brengen.

Maak kennis met Ben

Wil je eens van gedachten wisselen met iemand van ALKU? Ben staat binnen de kortste keren bij je op de stoep voor een goed gesprek van ondernemer tot ondernemer. Hij is ook degene die je vaste contactpersoon blijft. En heb je iets nodig? Hij regelt het.

Kennismaken? Maak een afspraak met hem op een moment dat jou uitkomt.

Samen om tafel?

Laat je bijpraten door Ben over de mogelijkheden als Erkend ALKU dealer.

Contactgegevens

[email protected]