Kunststof kozijnen
met het VKG Keurmerk

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen met duidelijke garanties op afspraken en aanbetaling? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Meerdere van onze dealers zijn aangesloten bij het VKG-Keurmerk. Het VKG-Keurmerk biedt jou als klant een extra laag van zekerheid bij de aankoop van kunststof kozijnen.

 

Wat betekent het VKG Keurmerk voor jou?

Het VKG Keurmerk vertegenwoordigt dé brancheorganisatie voor leveranciers en fabrikanten van kunststof kozijnen. Het VKG Keurmerk is toegewijd aan het bewaken van zowel de productkwaliteit als het productieproces en duurzame innovatie. Het keurmerk is jouw garantie voor kwaliteit en professionaliteit. Wanneer je kiest voor een ALKU-dealer die het VKG-Keurmerk draagt, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

Als je kunststof kozijnen koopt met het VKG Keurmerk heb je als consument de volgende zekerheden:

1. Betrouwbaarheid. Kozijnleveranciers die het VKG Keurmerk dragen voldoen aan strenge normen en worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste standaarden blijven voldoen.

2. Kwaliteit door controle op de productie, onderdelen en de montage.

3. Professioneel advies. Onze VKG-gecertificeerde dealers staan bekend om hun professionele benadering en deskundig advies met eerlijke afspraken over aanbetaling, oplevering en garantie.

4. Financiële zekerheid bij aanbetaling via het VKG Waarborgfonds.

5. VKG Keurmerkcertificaat bij oplevering. Je ontvangt een digitaal opleverdocument én een overdraagbaar VKG Keurmerkcertificaaat.

 

Vind je dealer

VKG Waarborgfonds:
Extra zekerheid voor jouw gemoedsrust

Naast het garanderen van hoogwaardige producten en vakkundige montage, heeft de branchevereniging VKG Keurmerk ook het VKG Waarborgfonds opgericht. Als lid van het VKG voldoen wij al aan strenge kwaliteitseisen en bijbehorende controles. Met het Waarborgfonds verzekert het VKG Keurmerk jouw aanbetaling en garantie. Bovendien zorgen we ervoor dat jouw opdracht wordt uitgevoerd volgens jouw wensen en de vastgelegde afspraken. Zo ben je niet alleen verzekerd van de garanties die wij bieden bij aankoop, maar ook van de naleving ervan door de brancheorganisatie. Een geruststellende gedachte voor jou als klant!

 

Bij ALKU begrijpen we het belang van gemoedsrust als het gaat om jouw huis. Daarom zijn we er trots op samen te werken met dealers die het VKG-Keurmerk dragen, een symbool van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Wil je meer weten over hoe het VKG-Keurmerk jouw ervaring met ALKU kan verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de voordelen van samenwerken met een VKG-gecertificeerde ALKU dealer.

 

VKG-gecertificeerde ALKU dealers:

ALKU Tilburg, ALKU Breda, ALKU Den Bosch, ALKU Middelburg, Claassen Swifterbant, Claassen ’t Harde, Claassen Zwolle, A6 Kozijnen, Raadsveld, Berkhout, Eco Kozijnen, Opweg, Stijl Kozijnen

 

Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om kozijnen te vervangen.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis
Download brochures