Soepel en stijlvol schuiven
Swoesj, open je kunststof schuifpui en laat binnen en buiten één worden.

Kunststof schuifpui inclusief montage

Schuif in één handomdraai alles aan de kant en geniet optimaal van je tuin, terras, balkon of serre. Hoe het schuift, dat bepaal je helemaal zelf.

2, 3 of 4 delige kunststof schuifpui

Het kiezen tussen een 3 of 4 delige kunststof schuifpui en een 2 delige kunststof schuifpui, kun je vergelijken met het kiezen tussen een panoramafoto en een standaardfoto. De 2 delige schuifpui, als een standaardfoto, is betrouwbaar, duidelijk en biedt een fraai uitzicht op je tuin of terras. Het zorgt voor een soepele overgang van binnen naar buiten, precies zoals verwacht.

Een 3 of 4 delige schuifpui is daarentegen als een panoramafoto. Deze kunststof schuifpui geeft je een breder, bijna ononderbroken uitzicht en opent je leefruimte op een spectaculaire manier. Met meerdere panelen die opzij schuiven, creëer je een grotere opening die meer licht binnenlaat en je huis optisch vergroot.

De perfecte overgang tussen binnen en buiten

Dit zijn de redenen waarom je voor een schuifpui van ALKU kiest.

✔ Ruimtebesparend

✔ Strakke uitstraling

✔ Ruim zicht & volop daglicht

✔ Tochtvrij & hoge isolatiewaarde

✔ Betrouwbaar door VKG Keurmerk

inclusief montage

Veiligheid, garantie en plaatsing

De pui die inbrekers buitensluit

Onze inbraakwerende sluitsystemen voldoen aan de eisen van de SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Deze pui blijft maar doorschuiven

Hoe zit dat eigenlijk bij kunststof schuifpuien? Door de hoge kwaliteit kunststof en de vakkundige montage, garanderen we 10 jaar schuifplezier op al onze schuifpuien.

De juiste kleur en stijl

Op zoek naar de perfecte kleur en structuur voor je nieuwe schuifpui? Kies voor de klassieke elegantie van reinwit houtnerf, of ga voor de zachte charme van crème mat. Voor een vleugje moderne flair is er kwartsgrijs houtnerf of diepzwart in ultra mat, perfect voor als je iets chiquer wil. En voor de liefhebbers van een natuurlijke look, is er het Sheffield houten eikpatroon dat je bijna doet denken aan een wandeling in het bos. Met ALKU kun je jouw kunststof schuifpui net zo persoonlijk maken als je zelf wil. Kies en geniet van het gebruiksgemak en de lange levensduur!

Zit je kleur er niet bij? Vraag de ALKU verkoopadviseur naar meer kleur- en structuurmogelijkheden.

Kwalitatief isolatieglas

Het glas in je ALKU kunststof schuifpui beïnvloedt zowel je zicht naar buiten als je energierekening. Daarom leveren we standaard HR++ glas, dat niet alleen top isolerend is, maar ook je portemonnee spaart door lagere stookkosten. Kies uit gematteerd glas voor die dagen dat je wat extra privacy wil, zonwerend glas voor een koeler huis in de zomer of figuurglas voor een vleugje flair. Zo wordt je kunststof hefschuifpui niet alleen een blikvanger, maar ook een slimme energiebespaarder met gelaagd glas. Met ALKU kunststof schuifpuien haal je niet alleen de buitenwereld binnen, maar doe je dat ook nog eens stijlvol en efficiënt.

Hefschuifpui of kiepschuifpui?

Een kiepschuifpui en een hefschuifpui zien er op het eerste gezicht exact hetzelfde uit. Toch zit er wel degelijk verschil tussen deze twee. Zo kan er bij een kiepschuifpui een raam gekiept worden. Dit zorgt voor een zwaardere bediening. Een kiepschuifpui vereist daarom veel meer kracht om de deur te kunnen verplaatsen dan bij een hefschuifpui. Een ander verschil is dat er bij de hefschuifpui met veel grotere oppervlakken gewerkt kan worden dan bij een kiepschuifpui.

Kunststof schuifpui of openslaande deuren?

Een kunststof schuifpui of openslaande deuren kunnen een wereld van verschil maken in je huis, zowel esthetisch als functioneel. Deze stijlvolle toevoegingen bieden niet alleen een vloeiende overgang tussen binnen en buiten, maar verzekeren ook van topisolatie, veiligheid, en zijn makkelijk in onderhoud. Het kiezen tussen de ruimte-efficiëntie van een schuifpui en de traditionele allure van openslaande deuren kan echter een uitdaging zijn. Beide opties zijn volledig aanpasbaar om naadloos aan te sluiten bij jouw smaak en de architectuur van je huis, met een verscheidenheid aan kleuren en finishes beschikbaar. Voor meer inzicht en hulp bij het maken van deze beslissing, nodigen we je uit ons blog ‘Een kunststof schuifpui of openslaande deuren‘ te lezen. Daar vind je diepgaande informatie die je zal helpen de perfecte keuze te maken voor jouw woning, en zo de leefruimte te transformeren terwijl je de waarde ervan verhoogt.

Heb je hier ook al over nagedacht?

Wanneer je overweegt je huis te vernieuwen of te verbeteren, zijn er naast een schuifpui een aantal andere belangrijke elementen die een wereld van verschil kunnen maken, namelijk: kunststof kozijnen, kunststof deuren, een veranda of dakkapel. Deze keuzes lijken misschien klein in het grote geheel van een verbouwing, maar het effect ervan op zowel de uitstraling als de functionaliteit van je huis is aanzienlijk.

ALKU Kozijnen

Upgrade je huis met duurzame kunststof kozijnen. Perfecte isolatie en stijlvol design. De verschillende opties in de keuze van een kunststof kozijn zijn enorm. Inspiratie nodig voor de mogelijkheden? Klik hier en ontdek de mogelijkheden voor jouw woning.

ALKU Deuren

Overweeg je een upgrade van je huis met stijlvolle en duurzame deuren? Ontdek dan de ALKU kunststof deuren. Ze bieden niet alleen uitstekende isolatie en weinig onderhoud, maar blinken ook uit in veiligheid en design. Klik hier voor meer informatie en laat je inspireren door het brede assortiment aan stijlen en kleuren.

Offerte samenstellen?

Ieder huis is uniek en verdient een speciale behandeling, zeker wanneer het aankomt op het kiezen van kunststof schuifpuien. Daarom bieden wij voor elk project een op maat gemaakte, persoonlijke offerte. Vertel ons over welke kunststof schuifpui jij meer informatie wilt en stuur de gewenste stijlvoorkeuren mee. Dan zorgen wij voor een zorgvuldig samengestelde offerte en kun jij jouw wensen voor je kunststof schuifpui samenstellen.

 

Onze belofte is helderheid en transparantie, zodat je altijd precies weet wat je te wachten staat. Zodra je de offerte hebt ontvangen, bespreken we deze graag samen met jou. Zo zijn we er zeker van dat alles volledig naar wens is.