Kozijnen voor
de zakelijke markt

ALKU als ideale partner voor het creëren van hoogwaardige, duurzame en esthetisch aantrekkelijke kozijnoplossingen.

Kwaliteit voor ieder project
van groot tot klein.

Als aannemer, ZZP’er of projectontwikkelaar wil je alleen het beste voor al
je bouw- en renovatieprojecten. Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien
van ALKU bieden talloze voordelen voor de zakelijke markt, van duurzaamheid
en energie-efficiëntie tot snelle installatie en onderhoudsgemak.

Bij ALKU beschikken we over een eigen fabriek, wat ons in staat stelt om de hoogste kwaliteit
en flexibiliteit te garanderen. Door de productie in eigen beheer te houden, kunnen we nauwlettend
toezien op elke stap van het proces, van grondstoffen tot het eindproduct. Dit betekent dat we maatwerk
kunnen leveren dat precies voldoet aan de specificaties en wensen van onze klanten.

Samenwerken met ALKU

Bij ALKU leveren we onze producten aan een breed scala van zakelijke partners. Of je nu projectontwikkelaar, aannemer, architect of vastgoedbeheerder bent, wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan jouw specifieke eisen. Wij leveren onder andere aan:

Aannemers & Bouwbedrijven

Voor aannemers, vakmensen en zzp’ers

Project-
ontwikkelaars

Voor projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen

Erkend ALKU dealers

Meer dan 35 erkend ALKU dealers door heel Nederland

Renovatieprofiel S9000 NL reno

Met het innovatieve S9000 NL reno-systeem worden complete woonwijken sneller en efficiënter gerenoveerd. Wat maakt dit systeem uniek? Het bestaande kozijnkader hoeft niet te worden verwijderd. In plaats daarvan wordt het nieuwe kozijnkader eenvoudig over het bestaande houten kader gemonteerd met een handig kliksysteem.

 

Voordelen van S9000 NL Reno

Het behoud van het bestaande kozijnkader vermindert afval en verkleint de kans op beschadigingen, waardoor er geen stelkozijn nodig is. Bovendien verhoogt dit systeem de isolatiewaarde van het kozijn dankzij de verschillende luchtkamers in het profiel. De middendichting zorgt voor een hoge wind- en waterdichtheid. Daarnaast biedt het systeem ruimte voor glasopname van 24 tot 52 mm, wat extra flexibiliteit biedt bij het kiezen van glas.

Met S9000 NL reno geniet je van een efficiënte renovatie, verbeterde isolatie en een duurzame oplossing voor je kozijnen.

Brandwerende kozijnen

Brandbescherming met Gealan
Brandwerende Kozijnen

Optimaliseer Je Veiligheid met Gealan Brandwerende Kozijnen. Gealan heeft een reeks kozijnen laten testen door Efectis Nederland op 30 minuten brandwering. Alle geteste kozijnen hebben deze test met gemak doorstaan. Dit resultaat bevestigt de uitstekende kwaliteit van onze producten.

 

Waarom Kiezen voor Gealan
Brandwerende Kozijnen?

  • Verhoogde Veiligheid: De brandwerende eigenschappen van deze kozijnen vergroten de vluchtkans bij brand aanzienlijk, waardoor bewoners zich veiliger voelen.
  • Geïntegreerde Oplossing: Gealan biedt alles onder één dak, inclusief brandwerende kozijnen, zonder visuele aanpassingen aan de gevel.
  • Aantrekkelijk Uiterlijk: Ondanks de brandwerende functionaliteit blijft het uiterlijk van de kozijnen ongewijzigd, zodat de esthetiek van je woning behouden blijft.
  • Diverse Profielvariaties: Kies uit verschillende profielopties die passen bij jouw specifieke behoeften.
  • Geaccrediteerde Kwaliteit: De brandwerende kozijnen worden geleverd met attesten van Efectis, die kunnen worden overlegd aan keurende instanties.

 

Dankzij de behaalde testen toont Gealan opnieuw aan dat het een kwaliteitsproduct levert voor de eindgebruiker en vooroploopt in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. De aanpassingen aan de brandwerende kozijnen zijn onzichtbaar, waardoor het eindresultaat identiek blijft aan het GEALAN S9000 NL systeem.

Kozijnen met ISI®-technologie

Bij de kozijnprofielen van Gealan zorgt het toevoegen van super-isolerend schuim in de profielkamers voor een sterk verbeterde isolatiewaarde. Daarnaast voegen we een isolerende schuimband toe achter de glaslatten om tocht te verminderen. Het toevoegen van van deze ISI®-technologie (Intensieve Schuim Isolatie) zorgt ervoor dat dit het meest energiezuinige kozijn van ALKU is. Deze goed gevulde kunststof kozijnen dragen bij aan een warme woning in de winter en een koele woning in de zomer. Zeker in combinatie met triple glas!

 

 

 

Prettig samenwerken met
het projectbureau van ALKU

Snelle levering met de BusinessLine

Met onze BusinessLine bieden we snelle en betrouwbare leveringen aan, met een maximale levertijd van 6 weken. Nog sneller nodig? Neem contact op!

ALKU ontzorgt van A tot Z.

ALKU Projecten is dé projectpartner voor de toepassing van kunststof kozijnen in alle nieuwbouw of renovatie projecten. In onze eigen fabriek in Tilburg verwerken wij de Gealan S9000 profielserie in diverse houtnerffolies en talloze acrylkleuren. Of het nu gaat om de nieuwbouw van CPO woningen, een appartementencomplex of het verduurzamen van sociale huurwoningen.

Ons projectbureau adviseert en begeleidt jouw project graag van A tot Z.

Persoonlijk advies van onze professionals

Snelle levertijd met onze businessline

Maatwerk kozijnen

Eigen productie en montage

Uitstekende service en nazorg

Verkoopondersteuning

Uitgelichte ALKU projecten

Bij ALKU zijn we altijd bezig met het leveren van topkwaliteit en innovatieve oplossingen. Onze meest recente projecten zijn hier geen uitzondering op. We zijn trots op de succesvolle afronding van deze projecten in samenwerking met onze opdrachtgevers.

 

Meer projecten

Jan van Cuijkstraat in Cuijk

Betaalbare en persoonlijke zorg worden samengebracht in Het Leijgraafhuis in Cuijk. Dit is een plek voor 20 bewoners met dementie. Door de 51 kozijnen in Reinwit met houtnerf van ALKU heeft het pand een erg frisse uitstraling gekregen.

Populierenstraat Tilburg

Een bijzondere plek in de Bomenbuurt wordt vormgegeven aan vijf energieneutrale stadswoningen voor gezinnen en ‘young urbans’. ALKU leverde 55 kozijnen in kwartsgrijs die deels schuilgaan achter het metselwerk, dit zorgt voor een moderne uitstraling.

Study Park Breda

Study Studio Park Breda Alpha omvat 224 appartementen / studio’s. De kunststof kozijnen van ALKU passen volledig bij de moderne uitstraling die dit Study Park heeft.

Neem contact op

Ben je een aannemer of projectontwikkelaar en op zoek naar hoogwaardige kozijnen en deuren voor je volgende project? Bij ALKU bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe onze producten kunnen bijdragen aan het succes van jouw project.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om je te helpen!