Gealan kozijnen
innovatieve kozijnprofielen

Gealan kozijnen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, innovatieve technologieën en uitstekende isolerende eigenschappen. Met een breed scala aan producten biedt Gealan oplossingen die zowel esthetisch als functioneel aan de hoogste eisen voldoen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe ramen voor een renovatieproject of een nieuwbouwproject, Gealan kozijnen zijn de ideale keuze voor duurzaamheid en comfort.

Kunststof kozijnen
Gealan

Kunststof kozijnen van Gealan zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar onderhoudsarme, duurzame en energiezuinige oplossingen. Deze kozijnen zijn vervaardigd uit hoogwaardig PVC, wat zorgt voor een lange levensduur en een uitstekende bestendigheid tegen weersinvloeden. Een kunststof kozijn van Gealan is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, met een breed scala aan kleuren en afwerkingen beschikbaar.

Een van de belangrijkste voordelen van een Gealan kozijn is de geringe onderhoudsbehoefte. Ze hoeven niet geschilderd te worden en zijn gemakkelijk schoon te houden. Bovendien dragen ze bij aan een verbeterde isolatie van je woning, wat resulteert in lagere energiekosten en een verhoogd wooncomfort.

Neem contact op

Gealan kunststof kozijnen worden geproduceerd met geavanceerde technologieën zoals de ISI®-technologie (Intensieve Schuim Isolatie), die zorgt voor een nog betere thermische isolatie en een hogere energie-efficiëntie. Dankzij deze innovatieve technieken behoren Gealan kozijnen tot de top in hun segment.

Kies voor Gealan kunststof kozijnen en profiteer van de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Of je nu nieuwbouw- of renovatieprojecten plant, met Gealan kozijnen ben je verzekerd van een product dat aan al je verwachtingen voldoet.

Gealan S9000

Het Gealan S9000 systeem is een van de meest geavanceerde kozijnsystemen op de markt. Dit innovatieve systeem combineert de beste eigenschappen van middendichting en aanslagdichting, wat resulteert in een uitstekende thermische en akoestische isolatie. De S9000 profielen zijn ontworpen met meerdere kamers en een diepere inbouwdiepte van 120 mm, wat zorgt voor optimale energie-efficiëntie en stevigheid.
Een bijzonder kenmerk van het S9000 systeem is de mogelijkheid om driedubbel glas te integreren, waardoor de isolatiewaarde nog verder wordt verbeterd. Daarnaast biedt het systeem een breed scala aan designopties en kleuren, zodat je kozijnen perfect kunt afstemmen op de architectuur en stijl van je woning.

Acrylcolor-technologie

De Acrylcolor-technologie van Gealan biedt een unieke en duurzame oplossing voor het kleuren van kunststof kozijnen. In tegenstelling tot traditionele methoden, waarbij een kleurlaag op het oppervlak wordt aangebracht, wordt bij Acrylcolor de kleur geïntegreerd in het profiel zelf. Dit proces, bekend als co-extrusie, zorgt voor een permanente verbinding tussen de gekleurde acrylglaslaag en het witte PVC-basisprofiel.

Deze innovatieve techniek levert een aantal belangrijke voordelen op:

  • Duurzaamheid: Acrylcolor kozijnen zijn uiterst bestand tegen weersinvloeden, krassen en UV-straling. De kleur blijft jarenlang helder en intens, zonder te vervagen.
  • Onderhoudsvriendelijk: Dankzij de gladde, harde acrylglasoppervlakte zijn deze kozijnen gemakkelijk schoon te houden en vereisen ze minimaal onderhoud.
  • Esthetiek: De glanzende, zijdeachtige afwerking van Acrylcolor kozijnen geeft een luxueuze uitstraling aan je woning. Bovendien zijn de kozijnen verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, wat betekent dat je altijd een tint vindt die perfect bij je huis past.
  • Milieuvriendelijkheid: De productie van Acrylcolor kozijnen is milieuvriendelijk, doordat het proces minder afval genereert en de lange levensduur bijdraagt aan een lagere milieubelasting.

Acrylcolor van Gealan biedt niet alleen superieure kwaliteit en esthetiek, maar ook praktische voordelen die bijdragen aan het comfort en de waarde van je woning. Met deze technologie ben je verzekerd van kunststof kozijnen die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook ontworpen zijn om lang mee te gaan.

ALKU hoofdkantoor
Zevenheuvelenweg 70, 5048 AN Tilburg
013 – 543 45 19
[email protected]
Openingstijden
Maandag
08:00 - 18:00 uur
Dinsdag
08:00 - 18:00 uur
Woensdag
08:00 - 18:00 uur
Donderdag
08:00 - 18:00 uur
Vrijdag
08:00 - 18:00 uur

Bekijk de actuele openingstijden per ALKU dealervestiging op onze dealerpagina.

Laat ALKU je inspireren