dealers

ALKU Tilburg

Wonen is ontdekken. En waar kan dat beter dan in ons Ontdekkingscentrum? Kom langs en zie met eigen ogen het vakmanschap in ieder ALKU kunststof kozijn.

Krijg meteen een gevoel bij onze uitgebreide selectie kunststof kozijnen, deuren, hefschuifpuien en dakkapellen. Letterlijk. Voel hoe een voordeur opent en sluit. Hoor of hij zacht genoeg dichtgaat. Vergrendel ramen. Kijk door een dakkapel naar buiten, beweeg een screen en kies je handgreep en brievenbus. Tot op detail krijg je feeling met ons assortiment.

Onze adviseurs staan voor je klaar

In dé showroom van onze kunststof kozijnen, laten onze adviseurs vormen, stijlen en kleuren de revue passeren. Ze kunnen je alles vertellen over isolatiewaarden en inbraakveiligheid. Een persoonlijke prijsberekening is ook mogelijk.

Ga op ontdekkingstocht

Klaar om te Ontdekken met een hoofdletter O? Kom onze kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen van dichtbij bekijken in onze kunststof kozijnen showroom in Tilburg.

Kom langs in Tilburg voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Ontdekkingscentrum Tilburg beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • VKG Keurmerk

  Het VKG Keurmerk stelt de norm voor de kwaliteit van kozijnen en montage. Hierdoor profiteert u van gegarandeerde hoge kwaliteit levering, plaatsing en garantie.