dealers

ALKU Middelburg

In ons eigen Ontdekkingscentrum beleef je het uitgebreide ALKU assortiment van dichtbij. Zo ervaar je meteen hoe je al jouw woonwensen het beste kunt realiseren.

Natuurlijk staan onze adviseurs voor je klaar in de mooiste showroom van kunststof kozijnen in Zeeland. Ze schetsen hoe jouw plannen er in de praktijk uit komen te zien en laten je ook weten welke keuzes mooier en voordeliger uitpakken. Eerlijk advies waar je écht iets aan hebt.

Kom ontdekken

In het ALKU Ontdekkingscentrum kun je naar hartenlust op ontdekkingstocht gaan. Ervaar de extra ruimte van een dakkapel. Voel hoe stevig een kunststof deur is. Hoor hoe zacht hij sluit. Ontdek het praktische van een draai-kiepraam. Beweeg, draai, schuif, open, kijk. Zo krijg je een perfect beeld van de kwaliteit van onze kunststof gevelelementen.

Ga op ontdekkingstocht

Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment aan kunststof kozijnen, dakkapellen, deuren, schuifpuien en toebehoren in onze kunststof kozijnen showroom in Middelburg. Een bezoek meer dan waard.

Kom langs in Middelburg voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Ontdekkingscentrum Middelburg beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • VKG Keurmerk

  Het VKG Keurmerk stelt de norm voor de kwaliteit van kozijnen en montage. Hierdoor profiteert u van gegarandeerde hoge kwaliteit levering, plaatsing en garantie.