Terug naar productoverzicht

Openslaande deuren

Achter elke deur schuilt een verhaal. Aan onze openslaande deuren de taak om dit verhaal zo goed mogelijk te vertellen. De kunststof openslaande deuren van ALKU zijn verdraaid praktisch en jaloersmakend mooi. Of het nu om een voordeurachterdeur of tuindeur gaat, bij ALKU vind je wat je zoekt.

ALKU openslaande deuren zijn altijd:

 • Maximaal isolerend
 • Tochtvrij
 • Extra veilig
 • Inbraak werend
 • Extra verstevigd met staal
 • Duurzaam
 • Compleet zelf samen te stellen

Het leven wordt mooier met openslaande deuren, ben jij klaar voor een vernieuwde toegang?


Openslaande deuren met kozijn

Kunststof deuren die passen bij jouw woning én smaak? Openslaande deuren met kozijn zijn een ideale oplossing. Ze bieden de perfecte balans tussen esthetisch en nuttig. Onze openslaande deuren met kozijn zijn verkrijgbaar in standaard kleuren, acrylcolor, houtnerfstructuur en RealWood®. Kies je voor openslaande deuren van kunststof met houtnerfstructuur of RealWood®, dan geef je de woning de karakteristieke uitstraling mee van echt hout én beleef je tegelijkertijd het gemak van een kunststof openslaande deur.

Voordelen kozijn met openslaande deuren

Kunststof kozijnen met openslaande deuren sluiten kou, tocht, geluid en ongenode gasten zoals insecten en inbrekers buiten. Daarnaast creëer je meer licht en ruimte in de woning en blijven ze jarenlang zichzelf. Dat is één van de grote voordelen van openslaande deuren met een kozijn van kunststof: af en toe afsoppen is voldoende om dezelfde kleur en vorm te behouden.


Dubbele openslaande deuren

Heb je de ruimte in huis en wil je graag een grote doorgang creëren? Kies dan voor een kozijn met twee openslaande deuren. Deze dubbele openslaande deuren zijn supermooi in de tuin of woonkamer. Lekker thuis lunchen met het hele gezin of in de tuin zitten en genieten van de zon met dubbele openslaande deuren voor buiten.

Een pui met openslaande deuren

Een kozijn met twee openslaande deuren is echt een schoonheid: er ontstaat een ruimere en lichtere uitstraling. Met openslaande dubbele deuren creëer je comfort en ruimte! Bij ALKU vind je zowel dubbele openslaande deuren voor binnen als voor buiten. Bekijk ook eens onze openslaande tuindeuren.

Deur weer en wind

Wat maakt deze openslaande deuren van kunststof zo populair? Het maakt niet uit hoe hard het buiten regent, waait of vriest. Met de openslaande kunststof deuren van ALKU zit je er altijd aangenaam bij. De warmte blijft lekker binnen en de kou buiten. Ook hoef je voor de stilte de stad niet meer uit: onze deuren zijn supergoed geïsoleerd. Bovendien is schoonmaken een fluitje van een cent. En schilderen? Dat is al helemaal nooit nodig! Ben je al overtuigd?

Wil je meer weten over deze duurzame en voordelige keuze? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.


Openslaande deuren: de kosten

Waarschijnlijk wil je ook graag weten wat de kosten zijn voor openslaande deuren. De totale kosten verschillen enorm. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren:

 • De afmetingen
 • Het type kozijn
 • Het aantal deuren

Onze experts kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en geven je het beste advies over welke openslaande deuren het beste passen bij jou en je portemonnee.

Stel in een paar stappen je product samen

Via de website kun je in een paar stappen je product samenstellen en een offerte ontvangen. Of je nu een deur voor je tuin zoekt of voor het balkon, een offerte geeft een goed beeld over de kosten.

Kom je toch liever langs? Dit kan in één van onze ontdekkingscentra: Middelburg of Tilburg. Ook kun je advies op maat verwachten als je één van onze dealers bezoekt.

Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om deuren te vervangen.

 • Snel en eenvoudig
 • Vrijblijvende offerte
 • Voor elk type huis
Download brochures