raamhorren

Houd insecten buiten
met een op maat gemaakte hordeur of raamhor

Raamhorren op maat voor ramen, deuren en schuifpuien

Insecten wil je graag buiten houden. De horsystemen van ALKU zorgen voor de perfecte insectenwering. We bieden horren voor ramen, deuren en schuifpuien. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Denk hierbij aan een inzethor, een ziza hor (inzet plisséhor) of een plissé hor. De horsystemen kunnen aangepast worden aan je specifieke wensen, en aan de stijl van je woning en kozijnen. Kom een kijkje nemen in een ALKU Ontdekkingcentrum of laat je informeren bij een dealer in de buurt of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Makkelijke inzethor voor naar binnendraaiende ramen

Een insectenhor is het meest geschikt voor een draai-kiepraam van kunststof of hout. Er zijn 5 verschillende profielen beschikbaar. Hierdoor past een op maat gemaakte insectenhor op bijna elk naar binnendraaiend raam. Bij de montage van een ALKU inzethor hoeft er niet geboord of geschroefd te worden. Je kan de hor heel eenvoudig in het geopende raam plaatsen. Hierna is je raam nog gewoon in elke stand te gebruiken. De hor zou het hele jaar door in het raam kunnen blijven zitten. Echter raden wij aan om de hor er in de winter uit te halen.

Een vrije doorloop met een plisséhordeur

Met een plisséhordeur blijf je een vrije doorloop houden. Als de hor is geopend, neemt het tevens weinig plaats in beslag. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een geleidingsstrip met een minimale hoogte van 3mm. Er is geen onderdorpel aanwezig. Bij de hordeur is gebruik gemaakt van één van de meest innovatieve ontwikkelingen van de laatste jaren: geplisseerd horrengaas in plaats van strak horrengaas. Bovendien is deze hor onderhoudsvrij en weerbestendig. In de winter kan je de hor er makkelijk uitnemen.

Online een offerte aanvragen

> Eenvoudig offerteformulier
> Binnen 5 minuten ingevuld
> Binnen 2 dagen offerte in huis

Vraag offerte aan

Stuur documentatie over ALKU producten

Vind een ALKU dealer