Door drukte kan het zijn dat het langer duurt voordat u een reactie op een aanvraag ontvangt. Houd hier rekening mee bij het aanvragen van een offerte of inplannen van een afspraak.

horren

Raamhorren

Makkelijk inzetbaar

Een insectenhor is het meest geschikt voor een draai-kiepraam van kunststof of hout. Er zijn 5 verschillende profielen beschikbaar. Hierdoor past een op maat gemaakte insectenhor op bijna elk naar binnendraaiend raam.

Bij de montage van een ALKU inzethor hoeft er niet geboord of geschroefd te worden. Je kan de hor heel eenvoudig in het geopende raam plaatsen. Hierna is je raam nog gewoon in elke stand te gebruiken. De hor zou het hele jaar door in het raam kunnen blijven zitten. Echter raden wij aan om de hor er in de winter uit te halen.

Makkelijke inzethor voor naar binnendraaiende ramen

Insecten wil je graag buiten houden. De horsystemen van ALKU zorgen voor de perfecte insectenwering. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Denk hierbij aan een inzethor, een ziza hor (inzet plisséhor) of een plissé hor.

De horsystemen kunnen aangepast worden aan je specifieke wensen, en aan de stijl van je woning en kozijnen. Kom een kijkje nemen bij een dealer in de buurt of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Standaard schuifpui

Standaard schuifpui

Alle horsystemen

Magro

Magro