Prijzen
van kunststof kozijnen

De kosten van nieuwe kunststof kozijnen heb je grotendeels zelf in de hand. Bij ALKU stel je je kunststof kozijn namelijk helemaal naar eigen wens samen. Je profiteert altijd van onze scherpe prijzen, omdat wij de kunststof kozijnen zelf produceren.

De aanschafkosten van nieuwe kunststof kozijnen

De verschillende mogelijkheden voor jouw nieuwe kunststof kozijnen zijn oneindig. Hierdoor verschillen de prijzen van kunststof kozijnen ook erg.

De kosten van een kunststof kozijn hangt namelijk af van de maatvoering, de eisen die jij hebt, de isolatie waarde, de situatie van de woning en jouw smaak. Bij ALKU hebben we namelijk verschillende profielen, kleuren, structuren, etc.

Laat je daarom inspireren door een kijkje te nemen naar onze kleuren zwart en antraciet en hoe je met onze kunststof kozijnen de perfecte houtlook in huis haalt.

Maar geen zorgen, onze adviseurs in de showroom helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale kunststof kozijnen. En dat binnen het budget dat jij voorstelt. Samen zorgen jullie ervoor dat je uiteindelijk kan genieten van nóg meer woongenot.

Wil je een overzicht van de prijzen van onze kunststof kozijnen? Gebruik dan ons offerteformulier om de prijs van jouw ideale kozijn te ontvangen.

Kijk op onze pagina over subsidie hoe ook jij ‘gratis’ kan verduurzamen met onze ALKU kunststof kozijnen

Wat leveren kunststof kozijnen op?

  • Waardestijging van je woning
  • Besparing op schilder kosten
  • Besparing op stookkosten

Het vervangen van jouw oude kozijnen en glas, door energiezuinige ALKU kunststof kozijnen en glas, is een investering voor de toekomst. Deze energiebesparende keuze zorgt er namelijk voor dat je een hele hoop kosten bespaart. Maar ook zorgt het voor een waardestijging van je woning.

Maar wat bespaar je dan precies? Ten eerste bespaar je veel schilderskosten. Houten kozijnen moeten namelijk om de vier jaar worden geschilderd. Dit kost 3 à 4 duizend euro per jaar.

Daarnaast bespaar je met kunststof kozijnen van ALKU ook veel aan stookkosten. Stookkosten vormen een groot deel van de maandelijkse energierekening. In een huis met goed isolerende kozijnen en ramen, zijn deze stookkosten aanzienlijk lager. Hoeveel je bespaart qua stookkosten verschilt per huis.

Wil je prijzen van kunststof kozijnen vergelijken?

Goed idee, je wilt immers niet teveel betalen. De keuze is reuze en dat zorgt soms voor verwarring tijdens het vergelijken van prijzen van concurrenten. Houd bij het vergelijken van prijzen van verschillende aanbieders rekening met alle mogelijke opties, zodat je een eerlijke vergelijking krijgt.

Zowel voor kunststof kozijnen als onze andere producten kun je eenvoudig een prijs ontvangen door een offerte aan te vragen. Onze offertes zijn voor kunststof kozijnen inclusief montage.

Offerte aanvragen
Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om kozijnen te vervangen.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis
Download brochures