Terug naar overzicht

Veranda, op vakantie
in eigen achtertuin

Blijf jij door de coronacrisis thuis? Dat betekent dat je bent aangewezen op je eigen stekkie. Natuurlijk is het balen dat die all-inclusive zonvakantie in Griekenland niet doorgaat, maar niet getreurd: met een veranda in je achtertuin creëer je gewoon je eigen vakantieoord op kruipafstand. Bovendien is het een waardevolle investering in je huis waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Wat betreft de voordelen van een veranda: waar zullen we beginnen? Allereerst beschermt deze je tegen de felle zon, want de zomers in Nederland worden steeds warmer. En als het een dag later begint te miezeren, dan zit jij er sowieso droog bij. Ideaal, toch?

Daarnaast functioneert een veranda als een verlengstuk van je huis. Zet er een lounge set, strandstoelen en wat andere comfortabele tuinmeubels neer en je hebt je eigen resort. Heerlijk om neer te ploffen met een goed boek en wijntje. Een bijkomend voordeel van een veranda is dat je er in de meeste gevallen geen bouwvergunning voor nodig hebt. En financieel gezien is het ook een slimme keuze, want je huis stijgt in waarde. Kortom, de voordelen zijn eindeloos.

De voordelen van een ALKU veranda

De aanschaf van een veranda is dus een goede investering. Een veranda van ALKU al helemaal. Allereerst isoleren onze veranda’s uitstekend. Zo houden ze de hitte van de zonnestralen tegen. En het aluminium materiaal van onze veranda’s is lichtgewicht en recyclebaar. Dat is dus goed voor het milieu.

Verder heb je talloze extra mogelijkheden om de veranda helemaal naar jouw wensen te bouwen. Denk aan verschillende opties op het gebied van verlichting, ventilatie, een horsysteem of verwarming. Dit zijn allerlei manieren om het maximale uit jouw nieuwe veranda te halen.

En er zijn nog véél meer voordelen te noemen:

  • Kies zelf de stijl en de kleur
  • 10 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Binnen een dag geplaatst

Veel ‘meters maken’ met een veranda

Een ander groot voordeel is dat onze veranda’s in elke gewenste lengte te plaatsen zijn. Niet voor niets wordt hier aluminium voor gebruikt. Het materiaal is licht, supersterk en veelzijdig. Door de onzichtbare versterking in de veranda bedraagt de afstand tussen twee palen maar liefst 6 meter. Dat betekent dat we bij een ‘gemiddeld’ huis een veranda kunnen plaatsen zonder een paal in het midden. Fijn, toch? Natuurlijk kunnen we daar oneindig extra ‘veranda-meters’ aan plakken, afhankelijk van de grootte van je huis.

Geïnteresseerd?

Behoefte aan je eigen Costa del Achtertuin? Kijk eens op deze pagina voor meer info, neem vrijblijvend contact met ons op of wandel gerust eens binnen bij een van onze dealers. Tip: maak wat foto’s van je achtertuin, zodat we goed advies kunnen geven over de plaatsing van de veranda. Onze vakmensen staan voor je klaar!

Enthousiast geworden van dit verhaal?
Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om kozijnen te vervangen.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis
Download brochures