Terug naar overzicht

Bied weerstand tegen inbraak met een veilige voordeur

​Wist je dat meer dan de helft van de inbrekers gewoon via de voordeur probeert binnen te komen? Geen overbodige luxe om je voordeur extra goed te beveiligen dus! Met de inbraakwerende kunststof voordeuren van ALKU ben je niet alleen beschermd tegen weer en wind, maar ook tegen ongewilde bezoekers.

Stevigheid en veiligheid gaan hand in hand

​Voor je voordeur geldt: hoe steviger, hoe veiliger. Een houten deur is gemakkelijker te forceren dan een met staal verzwaard exemplaar van kunststof. Alle deuren van ALKU zijn gemaakt van kunststof. Ook zijn ze voorzien van verstevigingshoeken, veiligheidscilinders, inbraakwerende en terugverende deurkrukken én meerpuntsveiligheidssluitingen. Geen inbreker die daar een speld tussen weet te krijgen!

Extra maatregelen voor een veilig huis

Naast inbraakwerende deuren zijn er meer maatregelen die je kan treffen om je huis te beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan het glaswerk in of naast de voordeur. Kies voor triple glas of extra gelaagd glas om het inbrekers niet te makkelijk te maken.

Ook de achterdeur of openslaande terrasdeuren kunnen zwakke plekken van je woning zijn. Besteed daarom niet alleen aandacht aan de voordeur, maar ook aan stevige en veilige kunststof deuren voor de rest van het huis. Goede en automatische verlichting doet ook wonderen om ongewenste gasten buiten te houden.

Speel op safe met een keurmerk

Zeker weten dat je voor de veiligste optie kiest? Let dan bij aankoop van een nieuwe deur op keurmerken. Zo voldoen de inbraakveilige deuren van ALKU altijd aan de normen van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en dragen ze het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Ook bieden we stevige garanties op onze deuren en het hang- en sluitwerk. Bovendien zijn kunststof deuren brandvertragend. Kortom: inbrekers denken wel twee keer na voordat ze voet richting jouw woning zetten. En jij kan rustig slapen en met een gerust hart op vakantie gaan.

Meer weten over de veiligheid van onze kunststof deuren en kozijnen? We vertellen je er graag meer over. Of beter nog: we laten het je zien in één van  de ALKU dealers bij jou in de buurt.

Enthousiast geworden van dit verhaal?
Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om kozijnen te vervangen.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis
Download brochures