Terug naar overzicht

Stijlvol zwart deurbeslag De finishing touch voor jouw thuis

Ook zwarte details aan de binnen- én buitenkant van je huis? Het kan met stijlvol zwart deurbeslag van ALKU®. Scharnieren, klinken, brievenbus: je kunt alles matchen. Of kies voor all black, met zwarte kozijnen en dito deurbeslag. Er is volop keuze, laat je inspireren!

Je hoeft maar een woonmagazine open te slaan of door social media te scrollen en je ziet het gelijk: zwarte details in huis. Van kozijnen tot deurklinken, alles prachtig afgewerkt in zwart. Het geeft een luxe uitstraling aan een woning en combineert met eigenlijk alle stijlen. Denk aan een klassieke uitstraling met een ‘strak’ contrast. Of aan een moderne look waar de zwarte afwerking het geheel afmaakt. Bij kozijnen en deurbeslag wordt een zwart randje ineens ontzettend tof.

Zwart deurbeslag
voor binnen en buiten

Alles wat je na een schilderbeurt zou monteren op je deur of deurpost kun je nu ook in het zwart krijgen bij ALKU, in allerlei vormen en stijlen. Ons zwarte deurbeslag is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat aluminium. Dat is makkelijk schoon te houden en gaat ontzettend lang mee. Dit is het deurbeslag waaruit je kunt kiezen:

Een greep uit de
mogelijkheden

  • deurklinken
  • voordeurknoppen
  • raam- en deurkrukken
  • scharnieren
  • duwers
  • veiligheidsrozetten
deurbeslag

Matchende kozijnen van ALKU

Wil je álle accenten in huis in stijlvol zwart uitvoeren, ook je kozijnen? Je kunt nu binnen en buiten zwarte kozijnen van ALKU laten monteren door onze vakmensen. Het zijn kunststof kozijnen met een hoge isolatiewaarde die een leven lang meegaan en nooit een schilderbeurt nodig hebben. Het ene zwarte kozijn is het andere niet, dat snappen wij ook wel. Daarom heb je veel te kiezen: mat, glanzend, houtnerf, decoratieve elementen, wat jij wilt!

Nederlandse fabrikaat
Netjes gemonteerd

Kozijnen van ALKU komen uit onze fabriek in Tilburg en worden geplaatst door gediplomeerde vakmensen. Dat doen ze volgens de richtlijnen van de VKG. Dat betekent: zó goed dat we je 10 jaar garantie geven. Je hoeft zelf bijna nergens rekening mee te houden als je nieuwe kozijnen geplaatst worden. Onze vakmensen zorgen ervoor dat je er geen omkijken naar hebt. We plannen een dag waarop het voor jou goed uitkomt en wij regelen de rest.  

We helpen je kiezen

Welk kozijn of deurbeslag past nu bij jouw smaak? Een ALKU dealer in jouw buurt helpt je kiezen. Maak een afspraak via alku.nl/dealers. Dan maken we onze agenda voor je vrij om samen te ontdekken welke stijl bij jou en je huis past.

Vraag een offerte op maat aan

Kom snel te weten wat een kunststof kozijn, deur, schuifpui of dakkapel kost.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis