Alle inspiratie

“De voordeur en achterdeur vormen nu eenheid met de gehele woning”

Het verhaal van meneer en mevrouw Knapen

We zijn bij onze klanten op de thee (en koffie!) gegaan, om erachter te komen welke rol hun ALKU kozijnen spelen in het dagelijks reilen en zeilen bij hen thuis.

Meneer en mevrouw Knapen uit Oosterhout hebben een echte studie gemaakt van hun keuze voor nieuwe kozijnen.

Thea Knapen: “We wonen nu vijfendertig jaar in ons huis, we hebben het zelf gebouwd. Een jaar geleden merkten we dat de oude houten kozijnen aan vervanging toe waren. Toen zijn we ons gaan oriënteren op de mogelijkheden en hebben we verschillende bedrijven gesproken. Het werd ALKU omdat zij het best met ons mee dachten.”

De professionaliteit van ALKU

“We houden allebei van de natuur en we wilden dat onze kozijnen er ook natuurlijk uit zouden zien, dus kozen we voor groen, afgewisseld met crèmekleur. Het resultaat vinden we prachtig en de kozijnen vormen een eenheid met de omgeving.”

“Het resultaat vinden we prachtig en de kozijnen vormen een eenheid met de omgeving.”

Tijdens de installatie kon ALKU zijn professionaliteit nog eens tonen. Thea: “Ze hadden een kraan gehuurd om het achterraam de tuin in te takelen. Een éénpitter waarbij we eerder een offerte hadden aangevraagd, was dat vergeten. ALKU reageerde daar heel goed op, dus de montage is toch nog soepel verlopen. ALKU zegt dat ze service belangrijk vinden, en dat maken ze ook waar.”

Wil je meer te weten komen over hoe wij te werk gaan? Lees dan over hoe wij kozijnen vervangen.

Enthousiast geworden van dit verhaal?
Het project

Woningtype
Rijtjeshuis uit 1981

Kozijnprofiel
Alira, verdiept met haakse verbindingen

Kleur & structuur
Kozijnstijl RAL 9010,
deur groen RAL 6009

Download brochures