FAQ

Welke keurmerken heeft ALKU?

ALKU werkt met producten van de hoogste kwaliteit en met echte vakmensen. De interne kwaliteitscontroles zijn zeer streng. Toch onderschrijven wij het belang van onafhankelijke kwaliteitskeurmerken en een waarborgfonds. Deze keurmerken houden ons scherp en bieden zekerheid over kwaliteit en levering. Zo is jouw investering geborgd.

Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG): ALKU levert volgens de normering van de VKG

Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG): SKG controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.

Politiekeurmerk Veilig Wonen: Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het politiekeurmerk. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

KOMO-keurmerk: het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in de bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

Nederlands Fabricaat: ALKU kozijnen zijn 100% Nederlands. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg.

EU-normen: ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens EU-normen gefabriceerd en geleverd.