FAQ

Wat zijn de 5 ALKU garanties?

  • 5-sterren beleving

Met ALKU haal je het beste in huis. Service is meer dan een vluchtige conversatie. Het is meer dan een bakje slappe leur met een biscuitje. Service is meedenken, begrijpen en eerlijk adviseren. Dat kost tijd en het behoeft inzicht. ALKU biedt 5-sterren service en kwaliteit aan voor een eerlijke prijs.

  • Slim en duurzaam jouw huis opwaarderen

Kunststof kozijnen zijn een duurzame en aangename investering. Het plaatsen van ALKU kunststof kozijnen zorgt voor een flinke waardestijging van jouw woning. Wij adviseren je graag over deze duurzame investeringen in jouw woning.

  • Optimaal comfort; gemak, genot en gerust.

Gemak: ALKU beschikt over een uitgebreid netwerk van gecertificeerde dealers en werkt uitsluitend met ervaren en kundige specialisten en bedrijven. Daarnaast zijn kunststof kozijnen onderhoudsvriendelijk.

Genot: Kunststof kozijnen zorgen ervoor dat je beschermd bent tegen zon, kou, wind, regen, geluid en insecten. Zo geniet je nog meer van jouw thuis.

Gerust: Fijn wonen begint bij veilig wonen. ALKU kunststof kozijnen voldoen aan strenge veiligheidseisen, waardoor inbrekers buiten(spel) staan.

  • Onmetelijke mogelijkheden: De keuze bij ALKU is gigantisch, maar tegelijkertijd ook heel behapbaar. Onze gecertificeerde dealers begeleiden je graag bij het maken van de beste keuzes. Zodat de kunststof kozijnen volledig naar jouw smaak zijn.
  • Ongekend flexibel: ALKU maakt wensen waar, op maat en op tijd. Maatwerk is bij ons geen meerwerk. Standaard stel je de kunststof kozijnen geheel naar eigen wens en smaak samen. En dat voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.