FAQ

Wat kost een nieuwe voordeur laten plaatsen?

De kosten voor het laten plaatsen van een nieuwe voordeur variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn enkele belangrijke aspecten die van invloed zijn op de prijs:

  • Type voordeur: De prijs van een nieuwe voordeur begint meestal rond de €2.000 en kan verder oplopen, afhankelijk van het gekozen type deur, kleur, strucuur en accessoires.
  • Glassoort: Als de voordeur glas bevat, speelt het type glas een rol in de prijs. Er zijn verschillende glasopties beschikbaar, zoals standaard dubbel glas, HR++ glas of zelfs driedubbel glas. Hoe geavanceerder de isolerende eigenschappen van het glas, hoe hoger de kosten.
  • Sierpaneel: Voordeuren kunnen worden voorzien van sierpanelen met verschillende ontwerpen en afwerkingen. De keuze van het sierpaneel kan ook de prijs beïnvloeden. Meer complexe en gedetailleerde sierpanelen zijn duurder zijn dan eenvoudigere ontwerpen.
  • Beslag: Het type beslag dat wordt gekozen, zoals deurkrukken, sloten en scharnieren, kan de kosten beïnvloeden. Hoogwaardig en esthetisch aantrekkelijk beslag hebben in de meeste gevallen een hogere prijs hebben dan standaardopties.
  • Montage: De kosten van de montage zijn ook van invloed op het totale kostenplaatje. Het inhuren van een kraan is hier een voorbeeld van.

Let op: De vermelde prijzen zijn slechts ter indicatie en kunnen onderhevig zijn aan veranderingen. Het is altijd raadzaam om actuele prijsinformatie op te vragen.