FAQ

Hoe duur is een kunststof achterdeur?

De prijs van een kunststof achterdeur kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de stijl, kleur, structuur, glastype, formaat en de gekozen accessoires. Hier zijn enkele aspecten die van invloed zijn op de prijsbepaling:

1. Stijl van de achterdeur:

De prijs kan variëren op basis van de gekozen stijl. Klassiek, modern en landelijk hebben elk hun eigen prijsklasse. Kies je voor een basis deur of heb je specifieke wensen en eisen? Ook dat is van invloed op de uiteindelijke prijs.

2. Kleur van de deur:

De kleur van de kunststof achterdeur kan ook een invloed hebben op de prijs. Standaardkleuren zijn vaak voordeliger dan specifieke kleurkeuzes.

3. Structuur van het profiel:

De structuur van het kunststof deurprofiel en deurpaneel kan variëren, bijvoorbeeld glad of met een houtnerf-effect. Dit kan ook van invloed zijn op de prijs.

4. Glasopties:

Indien de deur glas bevat, zijn er verschillende glasopties beschikbaar, zoals mat, helder of zelfs glas in lood. Maar ook HR++ glas of trippelglas is van invloed op de prijs.

5. Formaat van de deur:

De afmetingen van de achterdeur zijn uiteraard van invloed op de prijs.

6. Accessoires:

Bepaalde accessoires, zoals deurklinken, extra beveiligingsopties, ventilatieroosters, etc., kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Bij het kiezen van een kunststof achterdeur is het niet alleen essentieel om naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit en duurzaamheid van het product. Een hoogwaardige kunststof achterdeur zal op de lange termijn zijn investering waard zijn, gezien de verbeterde isolatie en veiligheid die het biedt.