Aluminium veranda profielen voor de overkapping van een veranda

Het formaat van de aluminium veranda, dus de hoogte en breedte, is altijd af te stemmen op jouw woning. Daarnaast zijn de veranda’s van ALKU leverbaar in drie verschillende profielen. Daardoor kun je het type dak afstemmen op jouw smaak en stijl woning. Bekijk hieronder de drie verschillende aluminium profielen voor een veranda.

Veranda profiel model Iso

Dit volledig geïsoleerd dak is uitermate geschikte indien je nu kiest voor een overkapping van het terras en dit in een later stadium wilt opwaarderen naar een volwaardig geïsoleerde serre.

Veranda profiel model Basis

Dit dak is uitgevoerd met een moderne goot, dit past bij een keuze voor een hedendaagse bouwstijl. Hierbij is eenvoud troef en heeft deze goot bijpassende palen.

Veranda profiel model Uniek

Dit dak is een oplossing voor een overkapping welke een grotere vrije overspanning van de goot vraagt. Hiermee kan je tot maar liefst 6 meter vrij overspannen, bij een diepte van 3,5 meter, met glas.


Door onzichtbare versterking in de liggers en goot, is een vrije overspanning tot wel 6 meter mogelijk.


Het aluminium wordt geproduceerd bij erkende extrudeurs in Europa. Je krijgt daarom 10 jaar garantie.


Dankzij high-tech productie en montage door onze eigen vakkundige monteurs, zijn de veranda’s scherp geprijsd.

Laat je inspireren
met een 3D visualisatie

Lastig om een duidelijk beeld te krijgen van een terrasoverkapping aan jouw woning? We visualiseren het graag voor je! Onze dealers adviseren je bij jouw thuis. Je ontvangt direct een vrijblijvende offerte, zodat je weet wat je kunt verwachten. Wel zo prettig!

Vind de dichtstbijzijnde dealer

​De ALKU dealer maakt een foto van je woning. Vervolgens stel je samen de ideale veranda samen. Het formaat, de kleur, de goot, het dak, alles wordt aangepast aan jouw wensen. En je ziet direct hoe het eruit komt te zien!

Online een offerte aanvragen

> Eenvoudig offerteformulier
> Binnen 5 minuten ingevuld
> Snel een offerte in huis

Vraag offerte aan

Stuur documentatie over ALKU producten

Vind een ALKU dealer