Terug naar productoverzicht

Iso
Warm en droog

De ALKU Iso veranda is volledig geïsoleerd en daardoor uitermate geschikt voor het creëren van een geheel afgesloten serre.

Deze aluminium terrasoverkapping is voorzien van de nieuwste isolatietechnieken. Dit type dakprofiel is dan ook zeer geschikt als je in een later stadium kiest om je terrasoverkapping om te toveren in een volledig geïsoleerde tuinkamer.

Het hele jaar door genieten van buiten

Door de goede isolatie kun je het hele jaar genieten van extra binnenruimte midden in je tuin. Wat de weersomstandigheden ook zijn.

Het aluminium waar de terrasoverkapping van wordt gemaakt is lichtgewicht en recyclebaar. Goed voor het milieu dus. Dankzij de vele extra mogelijkheden, zoals verlichting, horsystemen en ventilatie kun je optimaal genieten van je terrasoverkapping of veranda. Een aluminium terrasoverkapping vergroot je leefruimte en biedt maximale lichtinval. Een verlengstuk van je woning, maar dan in de buitenlucht.

De voordelen van aluminium

ALKU werkt voor producten als kozijnen en deuren met kunststof. Toch kiezen we bij terrasoverkappingen voor aluminium. Waarom? Aluminium is veelzijdig, licht en sterk. Dat biedt voor de bouw van terrasoverkappingen veel voordelen.

Het is mogelijk grote overspanningen te maken met slanke profielen. Daarnaast is er een minimum aantal palen nodig. Waar houten overkappingen veel schaduw geven en kunnen scheuren en rotten, geniet je met aluminium van maximale lichtinval en leefruimte.

En omdat aluminium recyclebaar is, is het nog beter voor het milieu ook. Praktisch, duurzaam en oogstrelend. Want de uitstraling is minstens zo belangrijk als de constructie.

Uniek in zijn soort; Door onzichtbare versterking in de liggers en goot, is een vrije overspanning tot wel 6 meter mogelijk.

10 jaar garantie; Het aluminium wordt geproduceerd bij erkende extrudeurs in Europa. Je krijgt daarom 10 jaar garantie.

Scherp geprijsd; Dankzij high-tech productie en montage door onze eigen vakkundige monteurs, zijn de veranda’s scherp geprijsd.

Terrasoverkappingen en veranda’s op maat

Bij ALKU begrijpen we dat elk huis om een specifieke overkapping vraagt. Onze aluminium terrasoverkappingen en veranda’s zijn daarom volledig af te stemmen op jouw wensen. Je kiest zelf de stijl en de kleur. Zo creëer je een mooi geheel. Met het type dak bepaal je de lichtinval, waar je optioneel zonwering aan kunt toevoegen. Maak er jouw eigen plek van, helemaal op maat.

Extra ruimte dankzij grote overspanning

Het uiterlijk van een aluminium terrasoverkapping of veranda speelt een grote rol. Daarom heeft ALKU de dikte van het aluminium en het ontwerp ervan geoptimaliseerd. De overkappingen zijn ijzersterk, waardoor grote overspanningen mogelijk zijn. Met meer frisse lucht en ruimte om je heen tot gevolg.

Flexibele afmetingen van je overkapping

Als je kiest voor een terrasoverkapping wil je natuurlijk dat deze aansluit op de hoogte van je goot. Daarom is het dak van de overkapping flexibel. Met een hellingshoek tussen de 7 en 22 graden is je overkapping makkelijk af te stemmen op elke hoogte.

Binnen een dag geplaatst

In onze fabriek worden de aluminium terrasoverkappingen en veranda’s op maat gemaakt. Onze vakmensen monteren de overkapping bij jou thuis.

Alles wordt binnen een dag geplaatst. Het monteren van de voet- en muurplaat, de spiekozijnen, de profielen, afwateringsgaten en het onzichtbaar wegwerken van de bevestigingen en bedrading. De gemiddelde levertijd van een terrasoverkapping is 4 tot 6 weken*.

*Afhankelijk van drukte is de levertijd soms langer of juist korter

Optimale isolatie

De overkapping kan geleverd worden met complete zijwanden en/of schuifwanden. We gebruiken hiervoor dubbele beglazen. Over de isolatie hoef je je dus geen zorgen te maken. Dat zit – letterlijk – helemaal goed.

De kleur, het type dak, het is allemaal af te stemmen op jouw wensen en woningstijl.

En wat zijn de kosten dan?

De opbouw van de kosten zijn erg afhankelijk van de keuze in het profiel, de kleur en het type dak.

Wil je graag een specifieke prijsindicatie ontvangen voor je terrasoverkapping? Dat doen we graag voor je! Als je ons offerteformulier invult ontvang je snel een prijs op maat, inclusief montagekosten.

Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om een veranda te plaatsen.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis
Download brochures