Terug naar productoverzicht

Celare
het nieuwe scharnier

Het Celare scharnier is het nieuwe verdekt liggende scharnier binnen het ALKU assortiment. Slank in vormgeving en technisch hoogwaardig.

Efficiënte constructie

Een ‘Celare’ scharnier heeft een draagkracht van maar liefst 160 kilo. Het heeft een dubbele laag en is eenvoudig en traploos te verstellen. Er verandert dus, bij een ingehangen deur, niks aan het zichtbare deel van het scharnier. 

Afhangen is niet mogelijk doordat de draagpenbevestiging op een speciale manier is geconstrueerd. Celare is SKG** getest, het bewijs voor een betrouwbaar, kwalitatief goed en veilig product.

ALKU innovatie

ALKU streeft naar de perfecte samenhang tussen functie en vorm. Zo wordt er steeds weer nagedacht over verdere verbetering van producten. Kan het nog veiliger, comfortabeler en aantrekkelijker?

De beste oplossingen worden gecreëerd samen met onze partners. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de ‘Celare’ scharnier een perfecte investering is voor de toekomst.

Uitzonderlijk design

Mensen stellen steeds hogere eisen aan het afwerkingsniveau van een woning. Zowel voor interieur als exterieur speelt het optische aspect hierin een belangrijke rol.

Het ‘Celare’ scharnier geeft een subtiele elegantie en functionele meerwaarde aan uw kunststof deuren en vult deze behoefte in. ‘Celare’ combineert hoge belastbaarheid met een uitzonderlijk design.

Eenvoudige installatie

Het ‘Celare’ scharnier is makkelijk te monteren door de goed doordachte constructie. Het is driedimensionaal verstelbaar, heeft een openingsgraad tot 180 graden en is zowel links-als rechtsdraaiend toepasbaar. Dit zorgt voor een optimaal gemak van openslaande deuren.

Door het goed afstellen van het scharnier zal de deur niet gaan afhangen en het onderhoud eraan beperkt blijven. ‘Celare’ is standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium of crème.

Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om kozijnen te vervangen.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis
Download brochures