Terug naar productoverzicht

Een goed ventilatierooster
in deur of raam is essentieel

Wat goede ventilatieroosters voor je raam of deur, zo belangrijk maakt. Met ventilatieroosters van ALKU kunnen wij garanderen dat de ventilatie plaatsvindt op een ‘natuurlijke’ manier waardoor er een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat gecreëerd wordt.

Voor een gezond binnenklimaat

Ventilatie is niet voor niets een veelbesproken onderwerp bij de Vereniging Eigen Huis en binnen verschillende gezondheidsorganisaties. Het is bij veel mensen niet bekend dat een huis goed ventileren van groot belang is.

Het maakt het binnenklimaat gezonder en prettiger. Goede ventilatie zorgt tevens voor een besparing op de energierekening. Daarom zijn ventilatieroosters net zo belangrijk voor jouw woongenot als voor de isolatie.

Verschillende mogelijkheden

Een ventilatierooster kun je op verschillende manier installeren. Voor elke situatie bestaat er een geschikt type ventilatierooster. Zo kun je het rooster op het glas plaatsen, maar ook op het kozijn. Een ventilatierooster op het kozijn wordt weggewerkt in de spouw. Een andere optie is om het rooster te plaatsen op de tussenkalf (ook wel tussenregel genoemd) van het kozijn. Deze plaatsingstechniek wordt ook wel ‘rooster op kalf’ genoemd.

Kosten ventilatieroosters

De kosten van een ALKU ventilatierooster zijn vast te stellen door de keus in kleur, uitvoering en type.

Samen met ALKU kun je jouw ventilatierooster samenstellen voor in je raam, deur of kozijnen. Kom de mogelijkheden bekijken bij een van onze erkend ALKU dealers of vraag meteen een offerte aan.

Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om kozijnen te vervangen.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis
Download brochures