Met ALKU weet je
wat je in huis haalt

Natuurlijk hebben we bij ALKU de beste kunststof kozijnen. Maar minstens zo belangrijk zijn de mensen die ze maken, plaatsen en jou persoonlijk adviseren. Nou, die hebben we óók. Mensen die meedenken, perfect werk afleveren en alles keurig achterlaten. Met onze kunststof kozijnen weet je dus wat je in huis haalt.

Niemand adviseert ze zo eerlijk als Mark

“Welke kleur moet ik kiezen? Welk kozijnprofiel past bij mijn woning? En ga ik voor een houtnerfstructuur of juist niet? Je zult erachter komen dat er veel keuzes komen kijken bij de aanschaf van kozijnen. Geen zorgen, ik en mijn collega’s helpen je met het kiezen van kunststof kozijnen die het beste bij jouw woning passen. Wandel gerust eens bij me binnen in het ALKU Ontdekkingscentrum.”

Wil je meer te weten komen over hoe wij te werk gaan? Lees dan over hoe wij kozijnen vervangen.

Niemand maakt ze zo nauwkeurig als Anne

“Heb je een keuze gemaakt? Mooi! Tijd om de kozijnen op maat te maken. Ik zorg dat elk hoekje tot op de millimeter kloppend is. Samen met mijn collega’s vervaardigen we een stevig en betrouwbaar kunststof kozijn waar jij nog lang van gaat genieten. Zeg maar gerust tientallen jaren. Wist je trouwens dat onze kunststof kozijnen in onze eigen fabriek worden gemaakt? Je haalt dus echt een oer-Hollands product in huis.”

Niemand plaatst ze zo netjes als Roy

“De dag is aangekomen dat we de kunststof kozijnen komen plaatsen. Voor jou misschien spannend, maar voor ons gesneden koek. Mijn collega’s en ik zorgen ervoor dat de montage netjes en soepel verloopt. Fijn om te weten: we werken volgens het VKG-keurmerk. Dat houdt in: gecertificeerde monteurs, goede kwaliteit kozijnen en extra garantie. Na het plaatsen voeren we je oude kozijnen af en vegen we alles netjes op.”

Dit haal je dus allemaal in huis:

5-sterrenbeleving De allerbeste service en de allerbeste kwaliteit.

Optimaal comfort Gemak, woongenot en veiligheid.

Slim en duurzaam je huis opwaarderen Fraai en comfortabel voor nu, slim voor later.

Onmetelijke mogelijkheden Keuze uit vele stijlen, vormen, kleuren en structuren.

Ongekend flexibel Volledig op maat gemaakt in onze ALKU fabriek.

Gratis advies of voorstel ontvangen? Gaan we voor je regelen. Mark en zijn collega’s denken graag met je mee!