Energiebesparende kozijnen Met ALKU weet je wat je in huis haalt

Natuurlijk bespaar je energie met kunststof kozijnen van ALKU. Daar zorgen onze mensen wel voor. Zij adviseren, maken en plaatsen onze kozijnen. En doordat we alles zelf doen, weten we zeker dat er oog is voor alle details. Als het gaat om woongenot, veiligheid én energie besparen. Met onze kunststof kozijnen weet je dus wat je in huis haalt.

Wat zijn energiebesparende kozijnen?

De isolatiewaarde van een kozijn reflecteert de mate waarin een kozijn warmte binnen of juist buiten houdt. Hoe lager deze U-waarde, hoe beter een kozijn isoleert. Bij ALKU zorgen we er op verschillende manieren voor dat die waarde zo laag mogelijk ligt. Dat is een optelsom van goed materiaal en vakmensen.

 

1. Gevulde profielkamers

Een kunststof kozijn bestaat uit verschillende profielkamers, compartimenten met stilstaande lucht. Die vullen we met verstevigend materiaal zoals staal voor extra veiligheid én extra isolatie.

2. Isolerende superkrachten met ISI®-technologie

 

Wil je het echt goed aanpakken? Dan vullen we een van de profielkamers met een speciaal extra isolerend schuim, volgens de ISI®-technologie. Dat staat voor Intensieve Schuim Isolatie. Ten opzichte van een vergelijkbaar profiel zonder ISI®-technologie geeft dit een rendementsverbetering van maar liefst 9,1% op het kozijn.

3. Glassoort en -dikte

Ook het glas is bepalend voor de isolatiewaarde. Daarvoor hebben we verschillende opties. Hoogrendementsglas (HR) heeft een gasgevulde isolatieruit, voorzien van een extra coating in de spouw die de warmte reflecteert. HR++ (dubbelglas) voorzien we van krypton vulling. HR+++ (tripleglas) wordt voorzien van argon vulling. Hoe meer plusjes, hoe beter het isoleert.

 

4. Onze troef: fijne vakmensen

Die isolerende kozijnen maken zichzelf niet, kiezen zichzelf niet en monteren zichzelf niet. Onze mensen maken van energiebesparende kozijnen de energiezuinigste voor precies jouw huis. We stellen ze aan je voor.

Niemand adviseert ze zo eerlijk als Mark

Hij denkt met je mee over je dagelijkse ritme, woonwensen en stijl en welke kozijnen daarbij passen. Zodat je kozijnen straks zo veel mogelijk energie besparen en ook nog eens je woongenot vermenigvuldigen.

Niemand maakt ze zo nauwkeurig als Noël

Hij voorziet het kozijn van extra isolerende dichtingen en maakt het kozijn kloppend tot op de millimeter. Daardoor hebben kou en wind geen kans en zit jij er voortaan warmpjes bij.

Niemand plaatst ze zo netjes als Roy

Hij plaatst het kozijn perfect passend om kieren te voorkomen. Op deze manier staan kou, wind en regen voortaan buitenspel. Echt, hij gaat pas naar huis als alles naadloos is geplaatst (en het stof is opgeveegd).

Dit haal je dus allemaal in huis:

Besparen op energiekosten

Kostbare warmte blijft gewoon binnen.

Slim en duurzaam je huis opwaarderen

Fraai en comfortabel voor nu, slim voor later.

5-sterrenbeleving

De allerbeste service en de allerbeste kwaliteit.

Optimaal comfort

Warmte, woongenot en veiligheid.

Onmetelijke mogelijkheden

Keuze uit vele stijlen, vormen, kleuren en structuren.

Ongekend flexibel

Volledig op maat gemaakt in onze ALKU fabriek.

Eens kennismaken en kozijnen bekijken?

Er zit gewoon een ALKU dealer bij jou om de hoek. Mark en zijn collega’s denken graag met je mee!

Kom ze eens bekijken
Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om een kozijn te vervangen

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis