Duurzaam woongenot,
zonder gedoe

Geniet een leven lang van het comfort van kunststof kozijnen. Een investering die zich iedere dag terugbetaalt.

Zorgeloos wonen

Dat kunststof kozijnen inmiddels de standaard zijn, heeft goede redenen: de kracht en duurzaamheid van het materiaal, de fraaie uitstraling en het vrijwel onderhoudsvrije karakter. Dus zeg maar dag tegen verf, kwast, ladder en onderhoudscontract met de schilder. Met kunststof gevelelementen woon je een leven lang zorgeloos. Niet voor niets is kunststof een populaire keuze voor ontwerpers, architecten en aannemers.

Groen en duurzaam

De link tussen kunststof kozijnen en het milieu ligt misschien niet voor de hand. Toch draag je indirect bij aan je omgeving wanneer je kiest voor ALKU producten.. Net als bomen gaan ze namelijk generaties lang mee. En die bomen laten we gewoon staan. Als je je kunststof kozijnen wilt vervangen, wordt het oude kozijn vakkundig verwijderd en 100% gerecycled. Om nog maar niet te spreken over de vele liters verf die je jezelf en het milieu bespaart. Zo gaan gemak en een lange levensduur hand in hand bij ALKU.

Jarenlang besparen

Door de warmte binnen te houden, bespaar je op je energiekosten en reduceer je CO2-uitstoot. Behalve onderhoudsvrij en duurzaam, zijn ALKU kunststof kozijnen optimaal geïsoleerd, dankzij intelligente technieken. De perfecte afdichting, tochtborstels en geïntegreerde windkering houden kou en tocht buiten en warmte binnen. Bovendien is HR++ glas standaard inbegrepen. En als je drie lagen wilt, kan dat ook. Duurzaam voelde zelden zo aangenaam.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zoals hierboven al aangestipt: bij ALKU letten we op het milieu. Uiteraard voldoet onze productiewijze aan alle strenge eisen van de overheid. Maar we doen graag een stapje extra, ook op dit gebied. Zo zijn alle niet-zichtbare delen in onze vleugels gemaakt van recyclebaar pvc. Op deze manier houden we kunststoffen zoveel mogelijk uit ons milieu. We scheiden materialen als glas en staal, en bieden restmaterialen aan bij een kunststof recyclingsprogramma.

Ontdek ons duurzame assortiment

Kozijnen, deuren, terrasoverkapping, schuifpui of dakkapel; door hun kunststof karakter gaan ze allemaal een leven lang mee. Bekijk al onze producten en droom alvast van duurzaam woongenot, zonder gedoe.