Door drukte kan het zijn dat het langer duurt voordat u een reactie op een aanvraag ontvangt. Houd hier rekening mee bij het aanvragen van een offerte of inplannen van een afspraak.

gevelbekleding

Sponningdeel normaal

Hét traditionele model

Het normale sponningdeel is het traditionele model gevelbekleding en wordt het meest toegepast. Passend bij ieder type woning en perfect te combineren met dakrandpanelen. Verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren en daardoor ongekend veelzijdig.

Bij ALKU zit je goed voor de beste kunststof dakrand- en gevelbekleding. Kunststof gevelbekleding is hoogwaardig, onderhoudsarm en heeft dezelfde uitstraling als houten gevelbekleding. 

Kies voor kunststof gevelbekleding van ALKU, krijg gevelbekleding die precies bij je nieuwe kozijnen of deuren past inclusief vakkundige montage door een Erkend ALKU Dealer.

Kunststof gevelbekleding

Omdat wij werken met materialen van vooraanstaande producenten (Arpa, Trespa, Volkern) profiteer je van een aantal grote pluspunten van kunststof gevelbekleding:

  1. geen onderhoud meer en behoud zijn kleur door uv-bestendige toplaag
  2. bespaart geld door goede isolerend werking en verhoogt de waarde van de woning
  3. lange levensduur en 10 jaar garantie
  4. een prachtig eindresultaat

Naast dat de kunststof dakrand- en gevelbekleding weinig onderhoud nodig heeft, is het ook milieuvriendelijk. Dit komt doordat er geen bomen worden gekapt omdat grondstoffen worden hergebruikt. Bovendien hoef je de kunststof dakrand- en gevelbekleding nooit te schilderen.

Door de specifieke productsamenstelling heeft gevelbekleding van kunststof een lange levensduur en heb je er dus weinig omkijken naar.

Prijzen

De prijs van gevelbekleding is gemiddeld vanaf €300,- per m2*. Hierbij is de gewenste afmeting een belangrijke factor die de prijs van kunststof gevelbekleding bepalen. De kleur wensen en het sponningsdeel daar in tegen hebben geen invloed op de eindprijs.

Samen met ALKU kun je de gevelbekleding bepalen die past bij je wensen en woning.
Kom de mogelijkheden bekijken in een ALKU Ontdekkingscentrum of vraag hieronder meteen een offerte op maat aan voor de concrete prijzen.

*De genoemde prijzen zijn een raming, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Duurzaam

ALKU gevelbekleding wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is milieuvriendelijk en duurzaam. Ook is het niet gevoelig voor kromtrekkingen door vocht of warmte invloeden of aantasting door bacterien, schimmels andere rottingsprocessen.

Zoals eerder verteld zijn de dakrand- en gevelbekleding beschikbaar in verschillende kleuren en zijn onderhoudsarm. Hierdoor zijn de panelen geschikt voor nieuwbouwprojecten in de recreatie-, woning en utiliteitsbouw, maar ook voor gevelrenovatie.

Kleurkeuze

Ontvang gratis kleurmonsters

In samenwerking met Keralit bieden wij de mogelijkheid om gratis kleurmonsters aan te vragen. Zo kun je verschillende kleuren dakrand- en gevelbekleding gemakkelijk met elkaar vergelijken.

Normaliter ontvang je binnen 2 werkdagen de kleurmonsters in huis. Dit zijn stukken kunststof gevelbekleding in de door jou aangevraagde kleur en stijl. Perfect om te testen of deze kleuren bij de stijl van je woning en kozijnen passen. Tevens sturen wij een brochure met extra informatie over Keralit, met een overzicht van alle mogelijke kleur-opties.

Onderhoud

Het ALKU paneel heeft geen onderhoud nodig. Indien noodzakelijk geacht kan het paneel worden schoongemaakt met speciaal reiniger of met een sopje van zachte zeep. Er dienen echter geen oplosmiddelen en of schurende schoonmaakmiddelen gebruikt te worden.

Specifieker dan dit word het niet

Werkende breedte 143 mm
Dikte 17 mm
Bevestigingsafstand 30 cm h.o.h.
Lengte gevelpaneel 600 cm
Montage horizontaal / verticaal
Kleuren 37
Offerte aanvragen

Garantie, duurzaamheid en plaatsing

Hoe zit dat eigenlijk bij kunststof gevelbekleding?

<span class="bold">10 jaar garantie,</span> een leven lang plezier

10 jaar garantie, een leven lang plezier

Op al onze kunststof dakrand- en gevelbekleding zit standaard 10 jaar garantie.

sub-image

Goed voor het milieu

Recyclebare gevelbekleding, nooit meer schilderen en een betere isolatie.

Tuindeuren

Tuindeuren

Alle kunststof-gevelbekleding

Achterdeuren

Achterdeuren