gevelbekleding

Sponningdeel breed

Brede plank, strakke lijnen

Dit brede sponningdeel heeft strakke lijnen wat zorgt voor een moderne look. Ga je voor een chique uitstraling voor je woning dan is het sponningdeel breed de beste keuze. Veelal toegepast bij nieuwbouw woningen, zowel horizontaal als verticaal te gebruiken en met keuze uit meer dan 15 kleuren altijd naar jouw smaak.

Bij ALKU zit je goed voor de beste kunststof dakrand- en gevelbekleding. Kunststof gevelbekleding is hoogwaardig, onderhoudsarm en heeft dezelfde uitstraling als houten gevelbekleding. 

Kies voor kunststof gevelbekleding van ALKU, krijg gevelbekleding die precies bij je nieuwe kozijnen of deuren past inclusief vakkundige montage door een Erkend ALKU Dealer.

Kunststof gevelbekleding

Omdat wij werken met materialen van vooraanstaande producenten (Arpa, Trespa, Volkern) profiteer je van een aantal grote pluspunten van kunststof gevelbekleding:

  1. geen onderhoud meer en behoud zijn kleur door uv-bestendige toplaag
  2. bespaart geld door goede isolerend werking en verhoogt de waarde van de woning
  3. lange levensduur en 10 jaar garantie
  4. een prachtig eindresultaat

Naast dat de kunststof dakrand- en gevelbekleding weinig onderhoud nodig heeft, is het ook milieuvriendelijk. Dit komt doordat er geen bomen worden gekapt omdat grondstoffen worden hergebruikt. Bovendien hoef je de kunststof dakrand- en gevelbekleding nooit te schilderen.

Door de specifieke productsamenstelling heeft gevelbekleding van kunststof een lange levensduur en heb je er dus weinig omkijken naar.

Prijzen

De gewenste afmeting is de belangrijkste factor die de prijs van kunststof gevelbekleding bepaald. De kleurkeuze van de sponningdelen hebben hier een minder grote invloed op.

Samen met ALKU kun je de gevelbekleding bepalen die past bij je wensen en woning.
Kom de mogelijkheden bekijken in een ALKU Ontdekkingscentrum of vraag hieronder meteen een offerte op maat aan voor de concrete prijzen.

Duurzaam

ALKU gevelbekleding wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is milieuvriendelijk en duurzaam. Ook is het niet gevoelig voor kromtrekkingen door vocht of warmte invloeden of aantasting door bacterien, schimmels andere rottingsprocessen.

Zoals eerder verteld zijn de dakrand- en gevelbekleding beschikbaar in verschillende kleuren en zijn onderhoudsarm. Hierdoor zijn de panelen geschikt voor nieuwbouwprojecten in de recreatie-, woning en utiliteitsbouw, maar ook voor gevelrenovatie.

Kleurkeuze

Ontvang gratis kleurmonsters

In samenwerking met Keralit bieden wij de mogelijkheid om gratis kleurmonsters aan te vragen. Zo kun je verschillende kleuren dakrand- en gevelbekleding gemakkelijk met elkaar vergelijken.

Normaliter ontvang je binnen 2 werkdagen de kleurmonsters in huis. Dit zijn stukken kunststof gevelbekleding in de door jou aangevraagde kleur en stijl. Perfect om te testen of deze kleuren bij de stijl van je woning en kozijnen passen. Tevens sturen wij een brochure met extra informatie over Keralit, met een overzicht van alle mogelijke kleur-opties.

Onderhoud

Het ALKU paneel heeft geen onderhoud nodig. Indien noodzakelijk geacht kan het paneel worden schoongemaakt met speciaal reiniger of met een sopje van zachte zeep. Er dienen echter geen oplosmiddelen en of schurende schoonmaakmiddelen gebruikt te worden.

Specifieker dan dit word het niet

Werkende breedte 190 mm
Dikte 17 mm
Bevestigingsafstand 30 cm h.o.h.
Lengte gevelpaneel 600 cm
Montage horizontaal / verticaal
Kleuren 17
Offerte aanvragen

Garantie, duurzaamheid en plaatsing

Hoe zit dat eigenlijk bij kunststof gevelbekleding?

<span class="bold">10 jaar garantie,</span> een leven lang plezier

10 jaar garantie, een leven lang plezier

Op al onze kunststof dakrand- en gevelbekleding zit standaard 10 jaar garantie.

sub-image

Goed voor het milieu

Recyclebare gevelbekleding, nooit meer schilderen en een betere isolatie.

Potdeksel

Potdeksel

Alle kunststof-gevelbekleding

Quadra

Quadra is onze klassieke schoonheid