Alle inspiratie

“In de lente gaat meteen de schuifpui open”

Het verhaal van Marja den Hartog

We zijn bij onze klanten op de thee (en koffie!) gegaan, om erachter te komen welke rol hun ALKU kozijnen spelen in het dagelijks reilen en zeilen bij hen thuis.

De tuin van Marja den Hartog uit Tilburg is een klein paradijsje.

“Ik ben altijd druk bezig geweest met de inrichting van de achtertuin. Een paar jaar geleden heb ik gekozen voor donkergrijze bakstenen, omdat ik die zo stijlvol vind. Ik had toen nog geen schuifpui, maar wilde die wel graag.”

“Een tijd geleden werd er bij mij ingebroken en was er schade aan mijn kozijnen en sloten. De buren hebben me toen geattendeerd op ALKU, en toen is het balletje gaan rollen.”

Advies van ALKU

De kunststof deuren, schuifpuien en kozijnen van ALKU zijn inbraakwerend en voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen.

“Ik heb erg goed advies gekregen van ALKU. De adviseur dacht mee over stoppers, uithouders, waar de ventilatieroosters moesten komen, en hoe hoog de ramen zouden zijn.”

Marja kreeg het advies om overal dezelfde cilinders in de kunststof deuren te plaatsen. “Wel zo gemakkelijk. Bovendien zijn de kunststof deuren onderhoudsarm, je hoeft ze nooit over te schilderen.”

En als de zon schijnt, zet ik lekker mijn nieuwe schuifpui open.”

“Alles werkt nu feilloos. Ik ben blij met de uitstraling van de kozijnen. Het is een prachtig totaalplaatje dat past bij mijn tuin. En als de zon schijnt, zet ik lekker mijn nieuwe schuifpui open.”

Wil je meer te weten komen over hoe wij te werk gaan? Lees dan over hoe wij kozijnen vervangen. Of lees onze informatieve blog “Een schuifpui of openslaande deuren?”.

Enthousiast geworden van dit verhaal?
Het project

Woningtype
Rijtjes huis uit 1972

Kozijnprofiel
Alira. verdiept profiel

Kleur & structuur
RAL 9010 glad

Download brochures