Alle inspiratie

“Ik heb ervaren dat ALKU even precies werkt als ik”

Het verhaal van de familie Fijnaut

We zijn bij onze klanten op de thee (en koffie!) gegaan, om erachter te komen welke rol hun ALKU kozijnen spelen in het dagelijks reilen en zeilen bij hen thuis.

Hans Fijnaut is elektricien van beroep en werkt altijd erg precies. “Als andere mensen aan mijn huis werken, verwacht ik dat zij ook precies werken. ALKU heeft die verwachting wel waargemaakt.”

De familie Fijnaut wilde geen ratjetoe, en heeft in één keer het hele huis van kunststof kozijnen laten voorzien.

Slimme oplossingen van de adviseur

“De adviseur had slimme oplossingen voor problemen waarvan ik niet meteen de oplossing zag. Bijvoorbeeld op de eerste verdieping, daar had ik rolhorren die niet gecombineerd konden worden met de naar binnen slaande ramen. De oplossing lag in een hor die permanent aan de buitenzijde van het raam zit. Beneden had ik een screen hangen dat niet goed zou passen bij de nieuwe kozijnen. ALKU leverde een screen dat plat op het kozijn is gemonteerd, heel mooi.

Ik heb ervaren dat ALKU even precies werkt als ik!”

Hans is tevreden over de manier waarop de monteurs te werk gingen. “Eerst hebben ze binnenshuis alles afgedekt. Daarna hebben ze de oude kozijnen eruit gesloopt. Uiteindelijk zijn ze vier dagen bezig geweest. De kozijnen zijn netjes afgewerkt en voordat ze weggingen hebben ze nog even gestofzuigd. Ik heb ervaren dat ALKU even precies werkt als ik!”

Wil je meer te weten komen over hoe wij te werk gaan? Lees dan over hoe wij kozijnen vervangen.

Enthousiast geworden van dit verhaal?
Het project

Woningtype
Rijtjeshuis uit 1986

Kozijnprofiel
Alira, verdiept inclusief screen

Kleur & structuur
RAL 9010 met houtnerfstructuur

Download brochures