Nieuw: het ISO+ kozijn, boordevol isolatie

Sommige dingen zijn nu eenmaal beter als ze gevuld zijn. Zo ook onze ISO+ kozijnen. Ze zitten namelijk boordevol isolatie. De speciale ISI®-technologie zorgt voor een plus in rendement op het kozijn van wel 9,1%. We leggen het in klare taal aan je uit.

Goed gevuld kozijn

Onze ISO+ kozijnen zijn briljant in hun eenvoud. Zo werkt het: ieder kunststof kozijn heeft meerdere holle profielkamers. Eén van die kamers vullen we volledig met de ISI®-technologie (Intensieve Schuim Isolatie), een super-isolerend schuim. Daarnaast voegen we nóg meer schuim toe op plekken in het kozijn wat tocht kan reduceren. Hierdoor wordt de isolatiewaarde van het kunststof kozijn aanzienlijk verbeterd, terwijl je er aan de buitenkant niets van ziet. Zonder concessies bespaar je dus flink op je energiekosten. En niet geheel onbelangrijk: je woont ‘s winters aangenaam warm en ‘s zomers lekker koel.

ALKU monteur Roy kent als geen ander de isolerende superkracht van onze ISO+ kozijnen, de nieuwe standaard in kozijnenland. Hoe dat zit? Roy legt het uit.

Minimale kosten

Onze ISO+ kozijnen zijn de nieuwe standaard in kunststof kozijnenland. De kosten houden we dan ook bewust zo laag mogelijk. En omdat je direct begint met besparen, verdien je je investering snel terug.

Maximale isolatie

De ISI®-technologie waarmee onze ISO+ kozijnen zijn voorzien, zorgt voor een prachtige U-waarde vanaf 0,89/(m²K). Om het wat concreter te maken: ten opzichte van een vergelijkbaar profiel zonder ISI®-technologie geeft dit een rendementsverbetering van maar liefst 9,1% op het kozijn.

In combinatie met triple glas (HR+++) maakt dit het meest duurzame kozijn van ALKU.

Beter binnenklimaat
voor een beter milieu

Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van het ISO+ kozijn stook je voor een aangenaam comfort in je woning, niet voor de vogels buiten. Wel zo goed voor het milieu.

Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om kozijnen te vervangen.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis
Download brochures