dealers

ALKU Leerdam

Stijl Kozijnen is de specialist in kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Onze eigen vakmensen leveren en monteren alle kunststof gevelelementen dagelijks in de regio rondom Leerdam.

Wij zijn een Erkend ALKU Dealer, waardoor je verzekerd bent van keuze uit een breed assortiment en topkwaliteit kunststof gevelelementen.

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien

Onze vakmensen voorzien je van het beste advies. Samen met jou zoeken we naar de aanbieding die het beste past bij jouw woonwensen. Naast kunststof kozijnen kun je bij ons ook terecht voor deuren, gevelbekleding en schuifpuien.

Voor particulieren en aannemers

Wij voeren zowel grote als kleine projecten uit, voor particulieren en voor aannemers. Door de veelzijdigheid van het werk dat ons team kan uitvoeren, ben je ook voor complete renovaties aan het juiste adres.

Ontdek onze showroom

In onze showroom is het leuk inspiratie opdoen, met keuze voor iedere smaak en elk budget.

Kom langs in Leerdam voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Stijl Kozijnen beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.

 • VKG Keurmerk

  Het VKG Keurmerk stelt de norm voor de kwaliteit van kozijnen en montage. Hierdoor profiteert u van gegarandeerde hoge kwaliteit levering, plaatsing en garantie.