dealers

ALKU Stadskanaal

Raadsveld heeft jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende opdrachten. We weten dan ook: geen project is hetzelfde. Daarom wordt er eerst uitgebreid de tijd genomen om al je woonwensen te bespreken.

Het in kaart brengen van je wensen is erg belangrijk. Is er een speciale reden dat je kiest voor een glazen overkapping en niet voor een serre? Wat is de beste manier om meer zonlicht in je woning te krijgen? Door de juiste vragen te stellen, werken we samen met jou naar je doel: optimaal wooncomfort.

Kunststof gevelelementen die bij jou passen

Afhankelijk van je gedachten en de woonbeleving die je zoekt, zoeken we naar wat bij jou past. Leveren wij enkel de producten of wil je het liefst ook de begeleiding en de montage door onze vakkundige monteurs laten verzorgen? Er is begrip voor elk besluit en er wordt volledig met je meegedacht.

Bezoek onze vernieuwde showroom

Direct zien wat wij te bieden hebben? We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze vernieuwde showroom van 170 m2, waarbij we alle tijd voor je nemen. Je zult zien dat de kunststof producten zichzelf bewijzen, maar daarnaast krijg je natuurlijk ook een professioneel advies.

Kom langs in Stadskanaal voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Raadsveld kunststof kozijnen beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.

 • VKG Keurmerk

  Het VKG Keurmerk stelt de norm voor de kwaliteit van kozijnen en montage. Hierdoor profiteert u van gegarandeerde hoge kwaliteit levering, plaatsing en garantie.