dealers

ALKU Braamt

Bij Peeters Kozijntechniek kun je terecht voor kozijnen in alle mogelijke kleuren en variaties. Alles wordt geheel op maat gemaakt. Je koopt niet alleen een product of dienst, maar je ervaart ook een prettige aankoopbeleving. Twee zaken die voor ons onafscheidelijk zijn.

Of je nu op zoek bent naar kozijnen, deuren, gevelbekleding, zonwering of schuifpuien, wij adviseren je graag bij een nieuwe aankoop in onze showroom in Braamt.

De kunststof kozijnspecialist van de Achterhoek

Met meer dan 25 jaar ervaring met kunststof kozijnen, kennen wij het product door en door. We bieden ouderwets vakmanschap in een modern jasje. Je krijgt een gedegen en eerlijk advies, met oog voor jouw woonwensen en persoonlijke smaak. Van opmeten tot opleveren, je hebt nergens omkijken naar.

Zie, voel en hoor alles omtrent kunststof kozijnen

Wij bieden absolute topkwaliteit in kunststof kozijnen. Ontdek ons uitgebreide ALKU assortiment.

Kom langs in Braamt voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Peeters Kozijntechniek beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.