dealers

ALKU Nieuwegein

Opweg kozijn en geveltechniek, de specialist voor kunststof kozijnen en kunststof gevels voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Met een vast team wordt er hard gewerkt aan het vergroten van jouw woongenot. Kunststof kozijnen zijn immers een aanwinst voor iedere woning.

Van kunststof kozijn tot kunststof schuifpui

Naast kunststof gevelbekleding en kunststof kozijnen zijn wij ook gespecialiseerd in gevelrenovatie, dakkapelrenovatie, terrasplanken en overstekken. Maar ook voor bijvoorbeeld een kunststof schuifpui en haakse hoek- en/of houtlook-verbindingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Kies voor gemak, kies voor kunststof

Kies voor gemak en kies voor onderhoudsarme kunststof producten die schilderen overbodig maken. Zoals het uitgebreide en maatwerk ALKU assortiment dat wij aanbieden. Voor alle producten geldt een minimale garantie van tien jaar, maar gelukkig gaan ze nog véél langer (namelijk een leven lang!) mee.

Wij helpen je op weg

Kom langs in onze showroom wanneer het jou uitkomt. Laat je verrassen door het mooie, kwalitatieve aanbod en schroom niet om uitgebreid advies te vragen aan de specialisten.

Kom langs in Nieuwegein voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Opweg kozijn en geveltechniek beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.

 • VKG Keurmerk

  Het VKG Keurmerk stelt de norm voor de kwaliteit van kozijnen en montage. Hierdoor profiteert u van gegarandeerde hoge kwaliteit levering, plaatsing en garantie.