dealers

ALKU Stiens

MTD Kunststof is al vele jaren specialist in kunststof kozijnen. Als trotse leverancier van het kwaliteitsmerk ALKU werken wij door heel Friesland en omstreken.

Wij zijn gespecialiseerd in kunststof kozijnen, schuifpuien, tuindeuren, gevelbekleding en dakgoten. Daarnaast leveren en monteren we ook ALKU dakkapellen, horren en zonwering. Het gehele assortiment is in onze showroom aanwezig.

Eigen monteurs en een eigen servicedienst

Als dealer van ALKU werken we enkel met hoge kwaliteitsproducten. Daarbij krijg je deskundig advies met een persoonlijke benadering. Ben je overtuigd en klaar om je huis duurzaam op te waarderen, dan ervaar je in de praktijk de kracht van onze eigen, ervaren monteurs. En mocht er onverhoopt toch nog iets bijgesteld moeten worden? Wij hebben ook een eigen servicedienst die altijd tot jouw beschikking staat.

Ontdek de veelzijdigheid van kunststof

Op onze mooie locatie heb je alle kans om rustig de kracht van kunststof te ontdekken. We nemen rustig al je woonwensen door en tonen je graag de vele mogelijkheden. Ontdek ons uitgebreide ALKU assortiment.

Kom langs in Stiens voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, MTD Kunststof beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.