dealers

ALKU Maastricht

Het aanbod van Maratec is een onderscheidend totaalconcept van kundig advies, keuze uit een gevarieerd assortiment van gerenommeerde topmerken en vakkundige montage. De ruime ervaring van onze vakmensen stellen we graag in jouw dienst.

Wij zijn gespecialiseerd in kunststof kozijnen, binnen- en buitenzonweringen, horren, rolluiken en terrasoverkappingen.

Grootste en mooiste showroom van Zuid-Limburg

Ons assortiment is zo ingericht dat we voor iedere portemonnee een passend aanbod hebben. Wij zijn trots op het hebben van de mooiste en grootste showroom van Zuid-Limburg. Een hartelijke ontvangst en de mogelijkheid om veel inspiratie en kennis op te doen zijn dan ook vanzelfsprekendheden.

Breng een bezoek in Maastricht

In onze showroom ben je van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom voor een goed advies en een flinke dosis inspiratie.

Kom langs in Maastricht voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Maratec beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.