dealers

ALKU Monster

De uitstraling van je woning of appartement is natuurlijk belangrijk voor je. Kozijnen zijn erg bepalend voor deze uitstraling. Daarom is het belangrijk dat de kwaliteit van je kozijnen tiptop in orde is. Kunststof Kozijnen Westland zorgt daarvoor.

Door middel van renovatie kunnen wij ervoor zorgen dat je raamkozijnen er weer als nieuw uitzien. Daarmee verhoog je onmiddellijk de waarde van je huis. Ook als je je kozijnen wilt laten vervangen, bieden wij talloze opties om je woning een persoonlijk tintje mee te geven.

Kwaliteit en veiligheid van een ALKU kozijn

Kies voor de kwaliteit, veelzijdigheid en veiligheid van één van ALKU kunststof kozijnen. Alle producten zijn aan te passen, zodat je al je kozijnen af kunt stemmen op je persoonlijke wensen. Waar je ook voor kiest, wij begeleiden het hele proces van advies tot montage. Je hebt nergens meer omkijken naar!

Het complete plaatje

Tevens leveren wij ook rolluiken en zonwering. Al dertig jaar produceren we hoogwaardige zonwering. Door het brede aanbod kun je bij ons terecht voor het complete plaatje.

Kom eens langs in de showroom

In onze showroom kun je zes dagen per week op afspraak terecht om volop inspiratie op te doen en om het gesprek aan te gaan met onze kozijnenspecialisten. Daar word je zeker wijzer van!

Kom langs in Monster voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Kunststof Kozijnen Westland beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.