dealers

ALKU IJmuiden

Kumaro is gespecialiseerd in het leveren en monteren van kunststof kozijnen, maar heeft ook veel ervaring met aluminium en hout. Ons team heeft hart voor de producten waar we mee werken. Je zult ervaren dat die passie aanstekelijk werkt.

Wij leveren en monteren budgetvriendelijke kunststof dakkapellen, die binnen een dag worden geplaatst. Ook renoveren we bestaande dakkapellen, boeidelen en gevelbekleding met onderhoudsarme producten.

Zit het hele jaar door buiten onder een ALKU veranda

Verder leveren en monteren we op maat gemaakte ALKU veranda’s. Door deze terrasoverkappingen geniet je praktisch het hele jaar door van je tuin. In de zomer biedt de veranda schaduw en in het voor- en najaar zit je er lekker knus, misschien wel onder het genot van de warmte van een houtkachel.

Kom gezellig langs in onze showroom

In de showroom staan diverse modellen kunststof kozijnen voor je opgesteld. Maar het is ook mogelijk de kunststof kozijnenexperts thuis langs te laten komen, als dat de voorkeur heeft.

Kom langs in IJmuiden voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Kumaro Kozijnen beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.