dealers

ALKU Udenhout

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen? Ga vooral een kijkje nemen bij Kozion in het mooie Udenhout. Wij zijn echte Brabanders en helpen je dan ook graag als het gaat om de aanschaf van kozijnen.

Kwaliteit staat bij ons voorop als het op kunststof kozijnen aankomt. Een kozijn hoort perfect te passen, moet goed isoleren en voldoen aan alle veiligheidskeurmerken. Het moet stevig zijn, netjes afgewerkt worden en jarenlang meegaan, zonder dat je er enig omkijken naar hebt.

Eigen montage van kunststof kozijnen

Onze kracht zit hem in het feit dat we werken met eigen monteurs. Deze hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring met het plaatsen van kozijnen. Veel van de monteurs hebben daarnaast ook ervaring in de interieurbouw. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze liefde voor het vak hebben en enkel vakwerk afleveren.

Wij hebben showrooms door heel Brabant

Wij zijn Erkend ALKU Dealer en hebben showrooms in Udenhout, ‘s-Hertogenbosch, Nuenen en Breda. Ontdek ons uitgebreide ALKU assortiment.

Kom langs in Udenhout voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Kozion Udenhout beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.