dealers

ALKU Den Bosch

Op dit moment zijn wij enkel open op afspraak, neem contact op om een afspraak in te plannen.

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen? Kom vooral een kijkje nemen bij Kozion in het mooie Den Bosch. Wij zijn een echt Brabants bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van kozijnrenovatie in het algemeen en kunststof kozijnen in het bijzonder.

Kwaliteit staat bij ons voorop als het op kunststof kozijnen aankomt. Een kozijn hoort perfect te passen, moet goed isoleren en voldoen aan alle veiligheidskeurmerken. Het moet stevig zijn, netjes afgewerkt worden en jarenlang meegaan, zonder dat je er enig omkijken naar hebt.

Eigen montage van kunststof kozijnen

Onze kracht zit hem in het feit dat we werken met eigen monteurs. Deze hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring met het plaatsen van kozijnen. Veel van onze monteurs hebben daarnaast ook ervaring in de interieurbouw. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze liefde voor hun vak hebben en daarom met niets minder genoegen nemen dan vakwerk.

Wij hebben showrooms door heel Brabant

Als Erkend ALKU Dealer hebben we showrooms in ‘s-Hertogenbosch, Breda, Udenhout en Nuenen. Ontdek ons uitgebreide ALKU assortiment.

Kom langs in Den Bosch voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Kozion Den Bosch beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.