dealers

ALKU Arkel

ISO Kozijnen is dé specialist in kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Onze eigen vakmensen leveren en monteren dagelijks alle kunststof gevelelementen in de regio Arkel.

Wij zijn een erkende dealer van ALKU, waardoor je kunt rekenen op een ruime keuze en hoogwaardige kwaliteit van kunststof gevelelementen.


Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien: advies op maat

Onze vakkundige teamleden staan klaar om je het beste advies te geven. Samen met jou vinden we de perfecte aanbieding die aansluit bij jouw woonwensen. Naast kunststof kozijnen bieden we ook deuren, gevelbekleding en schuifpuien aan.

Voor zowel particulieren als aannemers

Of het nu om grote of kleine projecten gaat, wij voeren ze uit voor zowel particulieren als aannemers. Dankzij de veelzijdigheid van ons team kun je bij ons terecht voor complete renovaties.

Laat je inspireren in onze showroom

Bezoek onze showroom in Arkel en laat je inspireren. We hebben voor iedere smaak en elk budget een ruime keuze aan mogelijkheden.

Kom langs in Arkel voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, ISO Kozijnen V.O.F. beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.