dealers

ALKU Mijdrecht

Hopman Kozijnen heeft veel expertise als het gaat om het vakkundig plaatsen en vervangen van kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, veranda’s, serres en terrasoverkappingen.

Alles is maatwerk en volledig naar jouw (woon)wensen aan te passen. Advies wordt gegeven op basis van het all-in-principe: de prijs die wij opgeven, is ook echt de eindprijs, zonder verrassingen achteraf.

Uitgebreid ALKU assortiment

Wij hebben een zeer uitgebreid programma kozijnen, ramen, deuren, serres, en veranda’s, met de daarbij behorende accessoires zoals glas, deurbeslag, zonwering, horren en rolluiken. Duurzaam, hoog van kwaliteit en betrouwbaar van levering.

Hop eens binnen

Wij beschikken over vakbekwame medewerkers die hun werk met zorg en liefde uitvoeren. Wij zijn trots op het bezit van het prestigieuze BouwGarant-certificaat. Kom langs om de kwaliteit met eigen ogen te ervaren.

Kom langs in Mijdrecht voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Hopman beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.