dealers

ALKU Gouderak

HH Kozijntechniek is een absolute specialist in kunststof. Of het nu gaat om kozijnen, een schuifpui of een dakkapel, kunststof is het hoofdmateriaal. Als geen ander kennen we de werking van kunststof en hoe hieruit het maximale voordeel gehaald kan worden.

Vakwerk leveren en ieder project tot een goed eindresultaat brengen, daar werkt ons team iedere dag hard – én met hun hart – aan. Het uitgangspunt is dat jij zo lang mogelijk van je woning kunt genieten, en met kunststof als basismateriaal komt dat helemaal goed. Kunststof is namelijk zeer isolerend, onderhoudsarm, duurzaam en voorzien van een mooie uitstraling.

Volledig maatwerk: alles kan

Wij staan garant voor volledig maatwerk. Wat je ook wens aan materialen, kleuren, ontwerp of structuur, het wordt voor je geregeld. Tevens geniet je van een hoge inbraakveiligheid, aangezien er enkel hang- en sluitwerk voorzien van het Politiekeurmerk wordt gebruikt.

Alleen maar aangename verrassingen

Wil je kunststof kozijnen laten plaatsen, dan regelt ons team de levering én montage. Voordat we op bezoek komen, zetten we eerst het plan van aanpak op papier. Zo heb je een duidelijk beeld van de kosten en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bezoek de showroom in Gouderak

Wij zijn Erkend ALKU Dealer. Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom, voor een goed advies en een al even goede bak koffie.

Kom langs in Gouderak voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, HH Kozijntechniek beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.